مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 6 Firstاول 12345 ... آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 21 به 30 از 52

موضوع : بایگانی ادغام

توقیف

Smile aliais صفحه خانگی

خانه alliais صفحه به خالی است در دستورالعمل برای یکپارچه سازی VBSO نشان داده شده در vbulletin.org.

این version243 من فکر می کنم -- این دستورالعمل دیگر اعتبار ندارد؟

به سلامتی

RoyMogg

متن در vb.org

من لینک های SEO ترجمه ، من استفاده می باشد و صفحه اصلی در ترجمه -- چه چیزی اشتباه است؟
    اول ، مطمئن شوید که شما قوانین htaccess تغییر نام دهید OK -- به ویژه برای انجمن ها با زیر شاخه در URL.
    دوم ، آیا استفاده از NOT برای تعریف صفحه اصلی قابلیت نامهای مستعار از بایگانی (اطمینان حاصل کنید که آن را خالی می باشد).

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط roymogg View Post
    خانه alliais صفحه به خالی است در دستورالعمل برای یکپارچه سازی VBSO نشان داده شده در vbulletin.org.

این version243 من فکر می کنم -- این دستورالعمل دیگر اعتبار ندارد؟

به سلامتی

RoyMogg

متن در vb.org

من لینک های SEO ترجمه ، من استفاده می باشد و صفحه اصلی در ترجمه -- چه چیزی اشتباه است؟
    اول ، مطمئن شوید که شما قوانین htaccess تغییر نام دهید OK -- به ویژه برای انجمن ها با زیر شاخه در URL.
    دوم ، آیا استفاده از NOT برای تعریف صفحه اصلی قابلیت نامهای مستعار از بایگانی (اطمینان حاصل کنید که آن را خالی می باشد).
    بله -- این دیگر معتبر نیست. تغییرات که اجازه می دهد تا از نام مستعار خانه در حال حاضر ساخته شده است. من قصد دارم در حال حاضر به حذف داده های قدیمی است. اشاره آن را به ما
    آخرین ویرایش توسط vBET. 01-05-10 در 21:56.

و در مورد لینک باشد برای مقالات و پست های وبلاگ سیستم مدیریت محتوا چیست؟

هر چیزی که ما نیاز به تغییر را این امکان وجود دارد؟

Quote نوشته اصلی توسط magmf View Post
    و در مورد لینک باشد برای مقالات و پست های وبلاگ سیستم مدیریت محتوا چیست؟

هر چیزی که ما نیاز به تغییر را این امکان وجود دارد؟
    کسانی که توسط vBET ترجمه -- لطفا دستورالعمل ادغام در readme ، .html بسته vBET را ببینید

Text automatically translated from: Portuguese to: Persian
    Translated text
    میهمان گرامی ، من می دانم که به شما می گویند به اضافه کردن قوانین قوانین قبل از vbseo.php htacces ، اما برای بسیاری از مردم از آن می تواند گیج کننده ، از دو خط وجود دارد با "vbseo.php."

در اینجا است. htaccess تغییر نام دهید بایگانی اصلی ، شما می توانید خط دقیق است که ما باید به قوانین اضافه کردن htaccess تغییر نام دهید را مشخص vBET؟

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text

Translated text
    لطفا ، کسی می تواند یک مثال کامل از یک. پست "سلام" است که با vBET و vBSEO؟

من باور دارم که مقدار پست (و صفحات) از این موضوع را توجیه یک مثال است.

[] S ،
    رافائل.
    Original text

Quote نوشته اصلی توسط trevis View Post
    Translated text
    میهمان گرامی ، من می دانم که به شما می گویند به اضافه کردن قوانین قوانین قبل از vbseo.php htacces ، اما برای بسیاری از مردم از آن می تواند گیج کننده ، از دو خط وجود دارد با "vbseo.php."

در اینجا است. htaccess تغییر نام دهید بایگانی اصلی ، شما می توانید خط دقیق است که ما باید به قوانین اضافه کردن htaccess تغییر نام دهید را مشخص vBET؟

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text
    این به وضوح شرح داده شده است به اضافه کردن قوانین فعال تصدی درست قبل از تمام قوانین و شروط را به vbseo.php به طوری درست قبل از تمام قوانین را vbseo.php "به معنی -- قبل از اولین که به vbseo.php -- زودتر نه بعد.

ما درک نمی کنند که می توان آن را گیج کننده است. چگونه به شما نشان می دهد ما باید آنرا شرح می دهید؟ -- با کمال مسرت از هر پیشنهادی برای بهبود توضیحات خود را

Quote نوشته اصلی توسط trevis View Post
    Translated text
    لطفا ، کسی می تواند یک مثال کامل از یک. پست "سلام" است که با vBET و vBSEO؟

من باور دارم که مقدار پست (و صفحات) از این موضوع را توجیه یک مثال است.

[] S ،
    رافائل.
    Original text
    لطفا به من بدهید واقعی محتوای خود را htaccess و انجمن URL -- ما برای شما ارسال قوانین را با تغییرات مناسب

Translated text
    . این سایت وب [دات] ماندلا [نقطه] سازمان و معدن "سلام" در حال حاضر این است :
    Code:
    RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mandela\.org
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.mandela.org/$1 [R=permanent,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^.*$
    RewriteRule ^404\.shtml$ "http\:\/\/www\.mandela\.org" [R=301,L]

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
    #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

#vBulletin Standard Rules
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# Forum
    RewriteRule ^threads/.* showthread.php [QSA]
    RewriteRule ^forums/.* forumdisplay.php [QSA]
    RewriteRule ^members/.* member.php [QSA]
    RewriteRule ^blogs/.* blog.php [QSA]
    ReWriteRule ^entries/.* entry.php [QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# MVC
    RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $1.php?r=$2 [QSA]
    من با غیر فعال می باشد. من سعی خود را برای قرار دادن قوانین قبل از همه vbseo.php اما من تا به حال نتایج خوب است.
    Original text

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    این به وضوح شرح داده شده است به اضافه کردن قوانین فعال تصدی درست قبل از تمام قوانین و شروط را به vbseo.php به طوری درست قبل از تمام قوانین را vbseo.php "به معنی -- قبل از اولین که به vbseo.php -- زودتر نه بعد.

ما درک نمی کنند که می توان آن را گیج کننده است. چگونه به شما نشان می دهد ما باید آنرا شرح می دهید؟ -- با کمال مسرت از هر پیشنهادی برای بهبود توضیحات خود را
    Translated text
    به عنوان مثال ، خواندن دستورالعمل خود را به من اطلاعات مربوط به خود قرار داده htaccess بین خطوط 3 و 4 ، این است که درست است؟ اگر من سعی کردم و آن را به کار نمی
    Original text

صفحه 3 از 6 Firstاول 12345 ... آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •