مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 19 از 19

موضوع : تازه نصب بعد از ادغام نه با آخرین نسخه از انجمنهای تخصصی و کار

توقیف

مشکل من با تغییرمسیر نمی بینم. لینک هایی که به شما داده اند، در حال حرکت به من .
    آیا شما آن را آزمایش شما به خاطر بسپار؟
    خواهش می کنم، به نمونه ای از تغییر مسیر نادرست است.

توقیف

بدون پاسخ - در نظر گرفته شده در این موضوع رفته است. اگر نه لطفا اینجا بنویسید.

عضو
    محل
    آتلانتا

Quote نوشته اصلی توسط Marcin Kalak View Post
    بله، من هنوز هم با داشتن مشکلات و واقعا آن را appreaciate اگر شما می توانید نگاه خودتان را. من سعی کردم به پاسخ پس از من از تعطیلات بازگشت و سایت خود را به پایین بود. هر گاه من زبان و تلاش برای تمرین کردن را به یک پست که پست تغییرمسیر به هیچ چیز انتخاب کنید. به عنوان مثال: http://mymodeltalk.com/jobs/ru/models/1162426-a.html تغییرمسیر به http://mymodeltalk.com/jobs/ru/model...t_delay0x.html.

همچنین آیکون های انجمن را نشان نمی دهند اما عکاس هنگام عکسبرداری از پایه به درستی تنظیم شده باشد. نصب و راه اندازی فایده ای نداشت انجام داده ایم چهار بار و تلاش کرده اند برای حل این مشکل به مدت چهار ماه شرکت. من واقعا و بعد فورا رفت واز کمک از حمایت شما. بدتر ... گوگل حذف رتبه من در نتایج جستجو به دلیل تغییرمسیر ها و لینک های بد.

خوشحال در همه. به نظر می رسد مانند یک سرویس پشتیبانی فنی واقعی برای چک کردن سایت و نصب و راه اندازی را برای خود می خواهید.

توقیف

من این موضوع را ببینید و کار بر روی راه حل.
    آخرین ویرایش توسط Marcin Kalak. 23-05-13 در 22:01.

عضو
    محل
    آتلانتا

متشکرم. با تشکر بسیار. باور من آن موضوع خسته کننده برای من برای مقابله با.
    من انجام apprecia ته تلاش های خود را.

توقیف

شما باید یک درگیری با پلاگین دلیل آن را بار نیست vBET قلاب global_complete.
    من این درگیری با تغییر در چک های AdminCP -> پلاگین ها و محصولات افزونه -> مدیریت -> فعال تصدی مترجم global_complete حکم اعدام تا 1 و این قلاب شروع به کار کند. هوک باید حکم اعدام بیشتری به کار خوب باشد، بلکه به این دلیل که پس از درگیری با یکی دیگر از پلاگین.
    سعی کنید به نوبه خود کردن پلاگین های دیگر را تا vBET قلاب global_complete به درستی کار خواهد کرد (برای چک کردن این، به نوبه خود در های AdminCP -> vBET--> ترجمه گزینه -> ترجمه زماني و ببینید که اگر در صفحه است که در بالا نشان داده شده است زمان پاسخ ترجمه). برای غیرفعال کردن پلاگین به ادمین سی پی> پلاگین ها & محصولات> مدیریت محصولات و غیر فعال کردن افزونه مناسب را انتخاب کنید.
    هنگامی که شما شناسایی که پلاگین باعث می شود که مشکل ما با روی گشاده به شما در حل و فصل مناقشه کمک.

عضو
    محل
    آتلانتا

انجام خواهد داد، یک لیست از افزونه های ناسازگار در حال حاضر شناسایی دارید؟ فقط کنجکاوم.

توقیف

ما یک لیست از افزونه های ناسازگار را نداشته باشند، چرا که ما سعی می کنیم برای حل و فصل مسائل مربوط به پلاگین ادغام. برخی از نمونه هایی از چنین راه حل است که در واقع: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html.

توقیف

صفحه 2 از 2 Firstاول 12

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •