Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 19 z 19

Wątek: Świeży rata nie działa po integracji z najnowszą wersją VBSEO

Zakazany

Nie widzę problemów z przekierowaniami. Linki, które zostały podane, przesuwając mnie do .
    Sprawdzasz to, jak jesteś zalogowany?
    Proszę podać przykład błędne przekierowanie.

Zakazany

Brak odpowiedzi - uznała problem zniknął. Jeśli nie proszę pisać tutaj.

Członek

Quote Napisał Marcin Kalak View Post
    Tak jestem nadal występują problemy i byłby rzeczywiście appreaciate ono jeśli ty mógł wziąć pewien patrzeć sobie. Próbowałem odpowiedzieć po wróciłem z wakacji i Twoja witryna. Gdy wybór języka i spróbować wobec musztrować ćwiczyć w dół do post stanowisko przekierowuje na nic. Na przykład: http://mymodeltalk.com/jobs/ru/models/1162426-a.html przekierowuje do http://mymodeltalk.com/jobs/ru/model...t_delay0x.html.

Również nie Pokazuj ikony ale base href jest ustawiona poprawnie. Zrobiłem instalacji cztery razy bezskutecznie i starali się rozwiązać ten problem przez cztery miesiące teraz. Naprawdę nie dostał pomoc z Twojej pomocy. Gorzej... Google wyrzuca mojego rankingu w wynikach wyszukiwania z powodu złych linków i przekierowań.

NIE SZCZĘŚLIWY W OGÓLE. Wydaje się, jak prawdziwe tech wsparcie usług będzie chciał sprawdzić na miejscu i instalacji dla siebie.

Zakazany

Widzę, że problem i pracy nad jego rozwiązaniem.
    Ostatnio edytowane przez Marcin Kalak; 23-05-13 W 22:01.

Członek

Dziękujemy. Dzięki tak dużo. Uwierz mi, to jest kwestia frustrujące dla mnie do czynienia z.
    Zrobić roku poprzedniego te twoje wysiłki.

Zakazany

Masz konflikt z pluginem, ponieważ ono nie wymaga nie ciężar Hak global_complete vBET.
    Sprawdziłem ten konflikt, zmieniając w AdminCP-> Wtyczki i produkty-> Menedżer wtyczek-> vB Enterprise Translator global_complete realizacji zamówienia do 1 i ten hak zaczął pracować. Hak musi być większa kolejność wykonywania pracy dobrze, ale ponieważ po o konflikt z innym pluginem.
    Spróbuj wyłączyć inne wtyczki do Hak global_complete vBET będzie działać poprawnie (aby to sprawdzić, należy włączyć AdminCP-> vBET-> Opcje tłumaczenia-> Czas odpowiedzi na tłumaczenie i zobacz, jeśli na stronie jest wyświetlany w górnej części Czas reakcji tłumaczenie). Aby wyłączyć pluginy przejść do AdminCP -> Plugins & Produkty -> Zarządzanie produktami i wybierz opcję Wyłącz odpowiedniej wtyczki.
    Po zidentyfikowaniu, że plugin sprawia, że problem chętnie pomoże Państwu w rozwiązaniu konfliktu.

Członek

Zrobi, czy masz listę już określone wtyczki niezgodne? Po prostu ciekawi.

Zakazany

Nie mamy liste pluginów niezgodne, ponieważ staramy się rozwiązać problemy integracji wtyczek. Przykłady takich rozwiązań znajduje się w: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html.

Zakazany

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •