مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 11 به 20 از 26

موضوع : افرادی که بازدید سایت خودم تهیه کنم برای اولین بار به خواسته سوال در روسی؟

بازنشسته ؛)

ورود به سیستم / logouat، فهرست برخی از نوشته ها و من نمی بینم پاپ آپ. آیا می توانید لطفا مرا قدم به قدم چه چیزی را نمی بینند پنجره پاپ آپ؟

کاربر ارشد

من حدس می زنم شما باید برای پاک کردن کوکی ها در حال حاضر، اما زمانی که آن را به من گزارش شده است (و من را دیده اند، آن را چند بار خودم) من خارج از کلیک لینک به بازگشت به صفحه آخرین بار مشاهده و جعبه ظهور و نمی خواهد بار به درستی تا زمانی که یکی از دکمه های کلیک شده، من آن را در IE9 را تجربه کاربری که در آن گزارش با استفاده از فایرفاکس

بازنشسته ؛)

خوب من آن را در آن مرورگرهای تست

بازنشسته ؛)

هنوز هیچ پاپ آپ. لطفا به من دقیق "چه چیزی برای انجام" فهرست، هنگامی که آن را به شما نشان می دهد. آدرس دقیق، ترجمه دقیق (در صورت نیاز)، هنگامی که (که در آن موضوع) به خروج از سیستم، که در آن سعی می کنید برای ورود به سایت - همه چیز می تواند مهم

کاربر ارشد

مراحل من به شما داد این است که چگونه از آن اتفاق می افتد، من می توانید آن را از نو خلق کردن نیست دوباره، من موفق به آن را از نو خلق کردن یک بار پس از ارسال مشکل در اینجا اما می تواند دوباره، کاربر نمی دهد یک آدرس دیگر از او به هدایت شد دفتر Справка по مایکروسافت - программирование مایکروسافت آفیس обсуждения - اکسل VBA программирование - доступа و زمانی که آن را برای او اتفاق افتاده است، من خیلی شک که من موفق به انتخاب موضوع دقیق او برای به دست آوردن هدایت پیام.

ویرایش: او فقط به من گفت که او در یک عضو وارد نشده اید و او به سادگی آدرس سایت را در مرورگر خود وارد شده را به او وجود دارد و پاپ ظاهر شد!

بازنشسته ؛)

من می دانم این است که موضوع برای شما است، اما در حال حاضر سخت است که حدس بزنید چه چیزی می تواند علت آن است. می تواند لطفا از او بخواهید آنچه که کاربر خود را به زبان

کاربر ارشد

من به تو تمام این اطلاعات را در ابتدا از موضوع انجمن ارسال زبان او به عنوان در امضا نشده، او را نداشته باشند، مرورگر خود را به زبان انگلیسی تنظیم شده و او زندگی هند در دهلی نو ******

بازنشسته ؛)

خوب با تشکر. من آن را دوباره بررسی کنید، اما مثل من گفت: سخت است که حدس بزنید چه coused، علم و تکنولوژی سیاسی میکال است از این هفته، اما پس از او ما را در مورد این موضوع صحبت کنید. اگر شما هر گونه اطلاعات اضافی درباره خطا لطفا اجازه دهید من می دانم.

کاربر ارشد

خوب، اما من آن را به حال به طور مداوم خوب چند هفته پیش، پس از آن ناپدید شد زمانی که من ارتقاء، اما در حال حاضر به نظر می رسد که در آن هنوز هم می تواند با تجربه، من فقط ممکن است زبان روسی را به عنوان من در مورد این مسئله نمی تواند تکیه NOT غیر فعال کردن حضور و هنگامی که رتبه بندی الکسا از 79،000 به بیش از 300،000 سپس آن را جدی رفته، رتبه بندی من این است که شروع به دوباره اما دوست من گفت: من نمی تونم از شانس من آن را غیر فعال.

بازنشسته ؛)

در حالی که ما می توانیم این پاپ از داخل بررسی است یک explenation وجود دارد و چرا از آن در روسیه (برای غیرفعال کردن آن کاملا، مثل من در پست قبل گفت: به نظر می رسد، انجام دهید: admincp - > vbet - > misc - > redirect به زبان کاربر : غیرفعال شد):
    پس از خروج از سیستم - کاربر هیچ تنظیمات خود را - با او مانند مهمان عزیز درمان می شود، پنجره، خواندن کوکی ها را از تنظیمات مرورگر خود

صفحه 2 از 3 Firstاول 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •