Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast
Výsledky 11 na 20 z 26

Závit: Lidé, kteří navštíví web jsou nejprve otázku v ruštině?

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Já login/logouat, procházet některých míst a neviděl jsem žádné Překryvné okno. Mohla prosím popište mi krok po kroku co zobrazit Překryvné okno?

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Myslím, že budete muset Vymazat soubory cookie, ale když byla ohlášena na mě (a viděl jsem to párkrát sám) jsem přihlášen out klepli na odkaz vrátit na stránku Naposledy prohlížel a pole objevil a web by správně načten, dokud jedno z tlačítek klepli, zažila jsem to v IE9 uživatele, který ohlášení byl pomocí Firefox

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Dobře jsem se otestovat v těchto prohlížečích

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Stále žádné Překryvné okno. Prosím dejte mi přesně "co dělat" seznam, když to ukazuje na vás. Přesné url, přesný překlad (je-li potřeba), kdy (v nichž podprocesu) odhlášení, v nichž zkuste se přihlásit - vše záleží

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Kroky, které jsem vám dal je, jak se to stává, nelze ji znovu vytvořit, podařilo znovu jednou po zaúčtování problém zde ale nemůže znovu, uživatelské zřehmě dát adresu url, než ten, který byl přesměrován na Справка по Microsoft Office - программирование Microsoft Office обсуждения-Excel VBA программирование - доступа a když se to stalo pro něj že velice pochybuji, že se mi podařilo vybrat přesně vlákno se přesměrovat zprávu.

EDIT: právě řekl mi že nebyl přihlášen, prostě zadali adresu url webu ve svém prohlížeči ho tam a pop, až se objevila!

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Já vím, to je otázka pro vás, ale právě teď je těžké odhadnout, co by samozřejmě. Prosím ho mohl zeptat co jeho jazyk s uživatelem?

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Dala jsem vám tyto informace na inscenační podprocesu, neměl fórum účtování jazyk nebyl přihlášen, jeho prohlížeč je nastaven na angličtinu a je indický, žijící v Novém Dillí ******

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

OK, díky. Bude kontrolovat znovu, ale jak jsem řekl, že je to těžké uhodnout, co to coused, vBET-Michal je tento týden, ale poté, co je zpátky budeme mluvit o tomto problému. Pokud se zobrazí další informace o chybě, dejte mi prosím vědět.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

OK ale měl jsem to neustále dobré před několika týdny a pak zmizel, když jsem dělal upgrade, ale teď se zdá, že to může ještě dojít, jsem mohl jen zakázat ruského jazyka spoléhat nemůžeme v této otázce není přítomen, a když mi alexa pořadí je pryč z 79,000 na více než 300 000, pak je to vážné,, moje hodnocení začíná zpátky, ale jak jsem řekl jsem dát šanci, tak si ji zakázat.

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Sice nelze zkontrolovat toto pop z uvnitř je jeden explenation, proč se objeví v ruštině (jej zakázat pohlcená, jak jsem řekl v předchozí post, chcete-li: ):
    -Po odhlášení - uživatel nemá žádné jeho nastavení - on je nahlížena jako host, místní číst soubory cookie z nastavení vašeho prohlížeče

Stránka 2 z 3 FirstPrvní 123 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •