مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 14

موضوع : محتوای موضوع ترجمه

کاربر ارشد

Default محتوای موضوع ترجمه

زمانی که من در داخل یک موضوع هستم و با کلیک بر روی یک زبان محتوای موضوع من است که ترجمه نشده، اما هر چیز دیگری است؟

مشکل حل
    آخرین ویرایش توسط mario06. 27-12-11 در 11:28.

کاربر ارشد

حل و فصل نشده است، گاهی اوقات آن را ترجمه محتوای موضوع و گاهی اوقات آن را فقط ترجمه عنوان موضوع تنها.

PS. چرا آن را تا زمانی برای پشتیبانی؟

همانطور که می توانید از تصویر نگاه کنید همه چیز را می شود به غیر از متن ترجمه شده؟
    آخرین ویرایش توسط mario06. 28-12-11 در 05:15.

بازنشسته ؛)

سلام
    Pleae خواندن این تاپیک در مورد ترجمه ناقص و متن ترجمه نشده:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10876 و http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10970

کاربر ارشد

از همان آغاز هرگز ترجمه شده، من فکر می کنم که دیگر مشکلات (موضوعات دیگر من) باید اول قبل از رسیدن به این تصمیم حل و فصل شده است.

مایکروسافت API آزمون:

شروع آزمون ترجمه برای ترجمه API مایکروسافت
    نتیجه تست: ï »¿" خوش آمدید "
    خطا تست :
    زمان اتصال (MS): 114،572265625

البته من گرفتن یک خطای نمادین مثل من در پست های دیگر من در مایکروسافت من خوش شانس الکیدی و لعاب اظهار داشت:

شروع آزمون برای ترجمه از microsft API توسط لاجورد

نشانه کامل:
    {"خطا": "invalid_request"، "error_description": "ACS90011: ها ضروری \\ u0027client_id \\ u0027 از دست رفته است \\ R \\ nTrace ID: 17e65ab5-5618-4277-ab3c d9d3ac7a6368 \\ R \\ nTimestamp: 2011-12 - 28 15:33:26 Z "}
    آخرین ویرایش توسط mario06. 28-12-11 در 16:33.

بازنشسته ؛)

خوب اجازه می دهد تا با خطا رمزی را شروع

کاربر ارشد

مطلب است که هنوز هم در حال ترجمه نشده!
    با احترام
    آخرین ویرایش توسط mario06. 09-01-12 در 07:59.

بازنشسته ؛)

سلام
    در حال حاضر، ما می دانیم که مایکروسافت خود را توسط لاجوردی؛ زیرا از نسخه PHP شما کار نمی کند، سعی کنید برای غیر فعال کردن مایکروسافت توسط لاجورد - فقط سمت چپ هر دو از تنظیمات آن خالی شده است.

در اینجا این است که چرا من خواست تا آن را انجام دهد:
    علم و تکنولوژی سیاسی سعی به استفاده از مایکروسافت توسط لاجورد، اما در حالی که کار نمی کند، علم و تکنولوژی سیاسی نمی شود دریافت اطلاعات، به طوری که می تواند آن را نه به عنوان به طور خودکار از کار افتاده. اگر مایکروسافت توسط لاجوردی به عنوان غیر فعال کردن تنظیم نشده علم و تکنولوژی سیاسی سعی خواهد کرد که برای استفاده از آن دوباره.

EDIT :
    لطفا یک نگاهی به این پست را نیز:
    click2
    آخرین ویرایش توسط r.dziadusz. 10-01-12 در 21:56.

کاربر ارشد

مایکروسافت از کار افتاده است، اما محتوا است که هنوز هم در حال ترجمه نشده فقط عنوان؟
    شما به FTP دسترسی داشته باشند، می تواند به شما لطفا آن را چک کنید؟
    با احترام
    آخرین ویرایش توسط mario06. 12-01-12 در 16:51.

بازنشسته ؛)

خوب من آن را از طریق کتابها از طریق:
    مایکروسافت غیر فعال است
    تنظیم Microsft API (هر دو از آنها - نه فقط با لاجورد) به عنوان disableb diference ارتش را ندارد.
    در حال حاضر من را خالی مایکروسافت ترجمه API کلید ها Comercial لاجورد (BETA) و مایکروسافت ترجمه API ها Comercial مخفی لاجورد (BETA)
    و آن را به نظر می رسد به کار، لطفا:
    http://www.all-unlock.com/showthread...99&language=ja

همچنین همه رفع در آخرین آزاد vBET پیاده سازی, بنابراین شما فقط می توانید vBET به روز رسانی
    آخرین ویرایش توسط r.dziadusz. 12-01-12 در 20:21.

کاربر ارشد

من سعی کردم دوباره و محتوا است که ترجمه نشده، این است آنچه که من انجام می دهند -> با کلیک بر روی یک موضوع خاص (showthread) و زبان انگلیسی نتیجه این است که عنوان موضوع در پست 1 به زبان انگلیسی ترجمه می شود را فشار دهید، اما محتوای آن باقی مانده در زبان اصلی خود (ترجمه نشده است)، حتی اگر من در صفحه اول انگلیسی را فشار دهید و سپس به هر موضوع خاص به محتوا خواهد شد ترجمه نشده، اما فقط به عنوان.

PS اگر من به روز رسانی علم و تکنولوژی سیاسی نمی خواهد من مشکل آیکون های نامرئی به دوباره در آرشیو؟

تشکر کرده اند از شما!
    آخرین ویرایش توسط mario06. 13-01-12 در 10:49.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •