Когато съм вътре нишка и щракнете върху език ми нишка съдържание не е да се превеждат, но всичко останало е?
Решени проблем
Когато съм вътре нишка и щракнете върху език ми нишка съдържание не е да се превеждат, но всичко останало е?
Решени проблем
Последната промяна е направена от mario06; 27-12-11 В 11:28.
Не е решен, през го превежда съдържанието на нишката и понякога тя само се превежда само заглавие нишка.
PS. Защо отнема толкова дълго за поддръжка?
Както можете да видите от изображението всичко, което се превежда освен текста?!?
Последната промяна е направена от mario06; 28-12-11 В 05:15.
Здрасти
Моля прочетете това конци за частично tranlation и непреведен текст:
http://www.vbenterprisetranslator.Co...HTML#post10876 и http://www.vbenterprisetranslator.Co...HTML#post10970
Тя никога не преведени от самото начало, мисля, че други проблеми (ми други нишки им) трябва да бъдат разрешени първо преди достигането на настоящото решение.
Тест за api на Microsoft:
Начална превод тест за преводи API на Microsoft
Резултат от изпитването: "добре дошли"
Тест грешка:
Време (в милисекунди) на връзката: 114.572265625
Разбира се получавам символичен грешка като I посочен в моя други пост на моята Microsoft фирмата тест:
Стартиране на тест за API за превод на Microsft от фирмата
Маркер за пълен:
{"грешка": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: Липсва задължително поле/u0027client_id/u0027. / r/nTrace Идентификатор: 17e65ab5-5618-4277-ab3c-d9d3ac7a6368/r/nTimestamp: 2011-12-28 15:33:26Z"}
Последната промяна е направена от mario06; 28-12-11 В 16:33.
ОК позволява да стартират с маркер грешка
Съдържанието е все още не се превеждат!!
Поздрави
Последната промяна е направена от mario06; 09-01-12 В 07:59.
Здрасти
Сега, десен, за както ние знаем, че вашата microsoft от фирмата работи не becouse на вашата версия на php, опитайте да забраните Microsoft от фирмата -просто напуска и двете от неговите настройки "празно".
Ето защо трябва да го направи:
vBET се опитва да използва Microsoft от фирмата, но докато го не работи, vBET не получава получаване на данни, така че не може да го настроите като забранени автоматично. Ако microsoft от фирмата не е настроен като забрани vBET ще се опита да го използвате отново.
EDIT:
Моля също да погледнете на този пост:
click2
Последната промяна е направена от r.dziadusz; 10-01-12 В 21:56.
Microsoft е забранено, но съдържанието е все още не са преведени само на заглавието?!?
Имате достъп до моя ftp, може да сте Проверете го?
С най-добри пожелания
Последната промяна е направена от mario06; 12-01-12 В 16:51.
OK ще преглежда посредством:
Задаване на Microsft API(both of them-no just one by Azure) като disableb няма да се anny diference.Microsoft е забранено
Точно сега направя празно API за превод на Microsoft Comercial ключ от Azure(BETA) и Microsoft Comercial превод API тайна от Azure(BETA)
и тя изглежда да работи, проверете го:
http://www.all-Unlock.com/showthread...99 и език = ja
Също така всички корекции се изпълняват в най-новите vBET освобождава, така че можете просто да актуализирате vBET
Последната промяна е направена от r.dziadusz; 12-01-12 В 20:21.
Опитах отново и съдържанието се не се превеждат, това е това, което правя - > I щракнете върху конкретен нишка (showthread) и натискане на английски език, резултатът е, че нишка заглавието на длъжност 1 получава преведени на английски език, но неговото съдържание остава в оригиналния език (не превеждат), дори ако I натиснете английски на индекса на страницата и после отидете на всички специфични нишка, съдържанието не се превежда, но само титлата.
PS. Ако актуализирам vbet няма имам проблем невидими икони отново в архива?
Благодаря Ти!
Последната промяна е направена от mario06; 13-01-12 В 10:49.