مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 2 از 2 Firstاول 12
نمایش نتایج: از شماره 11 به 14 از 14

موضوع : محتوای موضوع ترجمه

بازنشسته ؛)

سلام
    من آن quickfixes اجرا برای شما - به روز رسانی withour علم و تکنولوژی سیاسی.
    اگر شما علم و تکنولوژی سیاسی خود را به روز رسانی کنید، شما باید برای تغییر کد دوباره،؛ زیرا oficialy پشتیبانی از نسخه قدیمی تر صفحه اصلی

من چک شده و شما در رسیدن به محدودیت های خود را در مایکروسافت و Apertium، مانند آن است که گفت: اینجا
    شما به محدودیت های خود را تا متن ترجمه نشده است، اما متن به یک بار ترجمه شده مانند عنوان موضوع نشان داده خواهد شد.

لطفا توجه داشته باشید شما با استفاده از تنها ترجمه آزاد API اگر PHP خود را به شما به روز رسانی، شما همیشه می توانید از آنهایی که پرداخت: ترجمه گوگل API V2 و اشتراک پرداخت شده از مایکروسافت Trabnslation لاجورد ()

کاربر ارشد

سلام، شما میتوانید اضافه کنید دیگر اصلاحات نه تنها به مراحل قبل از ارسال شده توسط vbet اینجا: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html ، راهنمای به روز رسانی نمی شود. پرداخت هزینه های اضافی را به این سازگار، هنگامی که بروز رسانی بیرون می آید من خودم وزارت دفاع بدون مزاحمت هر کسی.

برای استفاده از گوگل V2، من باید برای به روز رسانی PHP من؟ من فکر می کنم آن را برای مایکروسافت بود فقط؟

PS. پس از ترجمه کلمات ترجمه شده در کش باقی نمی ماند؟

تشکر کرده اند از شما!
    آخرین ویرایش توسط mario06. 14-01-12 در 06:46.

بازنشسته ؛)

این به روز رسانی:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3666

برای استفاده از گوگل V2، من باید برای به روز رسانی PHP من؟ من فکر می کنم آن را برای مایکروسافت بود فقط؟
    در حال حاضر من reimplementing تابع، که استفاده از آن را نمی خواهد json_translate بنابراین شما می توانید آن را بدون به روز رسانی PHP خود را استفاده کنید

PS. پس از ترجمه کلمات ترجمه شده در کش باقی نمی ماند؟
    علم و تکنولوژی سیاسی در ذخیره عبارات کامل. اما بله متن پس از ترجمه در حافظه پنهان باقی می ماند.

بازنشسته ؛)

در اینجا quicx برای مشکل شما حل:
    حل

در حال حاضر شما قادر خواهید بود به استفاده از مایکروسافت ترجمه شده توسط خوش شانس الکیدی و لعاب حتی با نسخه پی اچ پی های قدیمی تر

صفحه 2 از 2 Firstاول 12

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •