مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : مطمئن نیستید اگر در حال کار نصب و راه اندازی جدید

Question مطمئن نیستید اگر در حال کار نصب و راه اندازی جدید

ما با یک مشکل کمی با فعال تصدی را در حال حاضر به عنوان به نظر می رسید به کار هنگامی که برای اولین بار فعال و در حال حاضر آن را برای همیشه لطفا برای بدون ترجمه و در نهایت پس از یک مدت طولانی یک صفحه خالی در حال بارگذاری است.

http://www.teenforumz.com/

من آن را به عنوان در پرسش و پاسخ بهینه سازی بدون شانس بهینه سازی شده تا کنون است. من تا به حال نگاه در phpmyadmin و جدول vbenterprise به نظر می رسد پر کردن اما بارگذاری arent برای کاربر نهایی فقط رتبهدهی نشده است ، این یک مشکل است؟

htaccess تغییر نام دهید ما که ممکن است نادرست باشد ، اما من مطمئن نیستید :

Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    تشکر برای هر گونه راهنمایی و یا کمک داده.

ایده؟

کاربر ارشد

آیا شما انجام می شود ادغام باشد؟

بله، من در ابتدا یک خطا مربوط به فایل vbseo شما نیاز به ویرایش بنابراین من ان را بر این اساس ویرایش و هیچ شانس برای برخی از دلایل آن به نظر می رسد که تنها چیزهایی کش خاص به عنوان 21 صفحه از ترجمه ها شب گذشته بود و هنوز هم وجود دارد که بسیاری از صفحات ، قطعا آن را افزایش داده اند.

خب ما فقط به امروز نیمه اختصاصی نقل مکان کرد و در حال کار کاملا خوب در حال حاضر ، من اصلا فکر می کنم این مشکلات حافظه در همه ، من فکر می کنم آن را پی اچ پی و آپاچی تنظیمات که به سرور اضافه شد برای کمک به با CSF / lfd سخت بود . تشکر برای کمک

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •