مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 6 از 6 Firstاول ... 456
نمایش نتایج: از شماره 51 به 58 از 58

موضوع : چگونه برای حذف کد فعال تصدی زبان

بازنشسته ؛)

سلام هنگامی که شما کد را در برنامه های ویرایش متن قرار داده است، آن را به احتمال زیاد تغییر کد HTML غیر فعال ASCI را به نشانه های طبیعی، و به طوری که مشکل ظاهر شده است. لطفا آن زمان یکی دیگر از پیست کنید و مطمئن شوید که تمام کد ASCI را تغییر نمی دهد - راه باقی می ماند آن را در پست من است. به خصوص توجه در "# 039٪؛" آن را نباید تبدیل به یک "

کاربر ارشد

درست است. من که امتحان کنید.

کاربر ارشد

چگونه است که اتفاق می افتد جلوگیری کنم؟ من سعی کردم دفترچه یادداشت + + نیز است، اما زمانی که من چسباندن کد خود را تغییر نمادها
    آخرین ویرایش توسط norku. 18-10-11 در 13:23.

بازنشسته ؛)

اگر شما لطفا PM جزئیات خود را acces به FTP شما می توانید این کد exatly محل آن گونه که باید باشد، اگر شما نمی خواهید به من acces شما manualy می توانید سعی کنید تغییر نمادهای دوباره بعد از آن را شبیه به این می شود '

کاربر ارشد

من آن را فرار به هر حال و به نظر می رسد به کار کرده اند این زمان است. قرار دادن آن را به 'خطا اپراتور

خیلی متشکرم برای چسبیدن به این و من اميدوارم كه نخ بسيار مفيد واقع خواهد شد كه هر كس دیگری هم دارد به چه علت به نصب vbet.

گوش پاک کن به کسی حذف نصب: کاری که من کردم و فقط نصب شما را با vbulletin كشا طبیعی است. قطعا از شما بپرسم بچه ها در اینجا در vbet قبل از اینکه شما نصب. آن خواهم که شما را نجات دهد خیلی هم سر درد داشتم.

بازنشسته ؛)

خوش آمدید، اگر شما هر گونه سوال در این موضوع لطفا برای هر گونه مسائل دیگر بپرسید، لطفا برای باز کردن موضوع جدید.
    اگر همه چیز خوب است علامت آن را حل

توقیف

هنوز هم اين است كه اين مسائل مشكل است يا تصميم گرفته شده تا به حال؟ آیا هنوز در شهرنشيني به نصب vbet؟

با تشکر.

توقیف

مسئله حل شده است.

صفحه 6 از 6 Firstاول ... 456

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •