Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 6 з 6 FirstПершы ... 456
Вынікі 51 да 58 з 58

Тэма: Як выдаліць vbet код мовы

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне, калі вы кладзеце свой код у тэкст праграмы для рэдагавання, ён, хутчэй за ўсё, змяняе HTML Аски код у нармальных прыкмет, і так, што праблема з'явілася. Калі ласка, устаўце яго яшчэ раз і пераканайцеся, што ўсе аски код не зменіцца - застанецца так, як гэта ў маім пасце. Асабліва звярніце ўвагу на "% # 039;%" гэта не павінна стаць "

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

усё ў парадку. Я паспрабую гэта.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Як я магу прадухіліць гэта адбываецца? Я паспрабаваў Notepad + + таксама, але калі я ўставіць код Сімвалы змены
    Апошні раз рэдагавалася norku; 18-10-11 у 13:23.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Калі вы калі ласка, вашы паведамленні доступам падрабязна на ваш FTP-я можаце размясціць гэты код exatly як гэта і павінна быць, калі вы не хочаце даць мне доступам вы можаце паспрабаваць ўручную змяніць сімвалы зноў пасля таго, як становіцца як гэтая "

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    138

Я пабег ен у любым выпадку і ен, здаецца, працаваў у гэты час. Запішыце гэта " памылка аператара'

Дзякуй вельмі шмат для налепвання на гэта, і я спадзяюся, што паток будзе карыснай для ўсіх, хто мае выдаліць vbet па некаторых прычынах.

Савет любому Выдаленне: НЕ рабіць тое, што я зрабіў, і проста выдаліць, як вы б з нармальнай мод форуму. Вызначана папрасіць хлопцаў тут, у vbet перад выдаленьнем. Гэта зэканоміць вам шмат галаўнога болю.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Вы рады, калі вы маеце любы іншы пытанне ў гэтай тэме звярніцеся за любыя іншыя пытанні, калі ласка, адкрыйце новы струмень.
    Калі ўсё ў парадку, я буду адзначаць яго вырашылі

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Люты 2014 года
    Паведамленняў
    6

Гэта па-ранейшаму праблемы гэтыя пытанні былі вырашаны зараз? Усе-такі боль у прыклад, каб выдаліць vBET?

Дзякуй.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Праблема была вырашаная.

Стар. 6 з 6 FirstПершы ... 456

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні