Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 6 з 6 FirstПерший ... 456
Результати 51 до 58 з 58

Тема: Як видалити vbet код мови

Пенсіонер;)

Привіт коли ви покласти мій код в програма редагування тексту, він швидше за все перетвориться html код Asci нормальний ознак, і так, щоб з'явилася проблема. Будь ласка, вставте його ще раз, і переконайтеся, що всі asci коду не змінюються - залишається як це в мій пост. Особливо звернути увагу на "% # 039; %" це не повинно стати на '

Добре. Я постараюся це.

Як запобігти цьому відбувається? Я спробував Notepad + + також, але коли я вставте код символи змінити
    Востаннє редагувалось norku; 18-10-11 в 13:23.

Пенсіонер;)

Якщо ви, будь ласка Вечора ваш acces докладно на ваш ftp, можна помістити цей код exatly як вона повинна бути, якщо ви не хочете, щоб дати мені acces, спробуйте змінити поновити символи знову після того, як вона стає, як це "

Я побіг це все одно, і здається, що він працював на цей раз. Поставити його вниз 'помилка оператора'

Велике спасибі за прилипання на це, і я сподіваюся, що тема буде корисним для тих, хто має видалити vbet чомусь.

Порада для всіх, що видалення: не робити те, що я зробив і тільки видалення, як нормальний vbulletin мод. Безумовно, запитайте хлопці, тут, в vbet, перш ніж видалити. Це буде вам заощадити багато головного болю.

Пенсіонер;)

Ви тільки вітати, якщо у вас є будь-які інші питання в цій темі попросіть, для будь-яких інших питань, будь ласка, відкрийте новий потік.
    Якщо все ОК, я буду позначити його вирішена

Заборонений

Це раніше проблеми ці питання були вирішені зараз? Все-таки біль в приклад, щоб видалити vBET?

Дякуємо.

Заборонений

Проблема була вирішена.

Стр. 6 з 6 FirstПерший ... 456

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •