ترجمه RSS پشتیبانی می شود. ما قادر به تولید مثل مسئله در فروم ما نیست -- لطفا با ما لینک به آر اس اس که به شما هستند را توصیف می دهد.
همچنین لطفا توضیح دهید چه چیزی شما را به معنای «الگو عنوان" و "الگو بدن"؟ چه نوع از RSS شما توصیف؟
من در صحبت کردن در مورد منو سمت چپ در admincp : "(RSS) دریافت مطالب" --> "اضافه کردن خوراک RSS" که در آن شما می توانید freeds از منابع خارجی و واردات و نوع feeds ها به طور خودکار به عنوان موضوعات در فروم خود را.
سعی کنید به اضافه کردن یک غذا را از هر منبع و شما خواهید دید برچسب ها زبان گم شده در موضوعات نتیجه (بیایید می گویند غذا در زبان انگلیسی و انجمن خود را در poslish ، و سپس پست نیاز تگ corrosponding به تنظیمات زبان از کاربر (به انگلیسی) این ربات با استفاده از ارسال غذا).
آخرین ویرایش توسط krisp. 20-12-09 در 18:48.
بنابراین شما می خواهید به ترجمه های ad hoc کانال RSS خارجی؟
شما نمی توانید به استفاده از زبان BBcodes این راه است. پشتیبانی (انتقال این موضوع به درخواست ویژگیهای) است.
اگر شما واردات برخی از مطالب دیگر آن را فقط در یک زبان به عنوان انجمن شما واردات. بنابراین به راحتی این کار را با بقیه صفحه ترجمه -- وقتی کسی ترجمه صفحه خود پست کنید ، او نیز ترجمه محتوای RSS کانال که شما را شامل است.
آیا منظور شما چیست؟
خوب مشکل این است که اگر خوراک آر اس اس به زبان انگلیسی است -- آن را به زبان انگلیسی در URL ها منبع نشان می دهد. اما درست آن خواهد شد برای URL ها زبان دیگر ترجمه شده است.
را نمی فهمید. چگونه شما می توانید آن را در صفحات منبع را ببینید؟ اگر صفحه به زبان انگلیسی می باشد پس باید OK آن را به زبان انگلیسی را ببینید.
نمونه ای از آنچه منظور شما / نیاز / می خواهم به شما بدهد؟
********************....
آخرین ویرایش توسط krisp. 17-01-10 در 17:00.
انجمن های گفتگوی من دانمارکی است.
بنابراین ، هنگامی که پست های ربات RSS آن را مانند یک کاربر با مجموعه ای زبان گزینه پست = دانمارکی ارسال به زبان انگلیسی است.
بنابراین چه اتفاقی می افتد؟
همه زبان ها ترجمه فقط خوب.... به جز دانمارکی... هیچ ترجمه دانمارکی به در بر داشت در هر نقطه وجود دارد... به زبان انگلیسی است که در آن باید وجود داشته باشد دانمارکی.
راه حل : اگر تنها ربات RSS مثل یک کاربر با گزینه زبان به انگلیسی و سپس همه چیز را می شود خوب نوشته شده است. اما RSS - ربات نادیده تنظیمات زبان برای RSS - ربات کاربر و اعمال مانند مجموعه خود را به دانمارکی همیشه.
من نمی فهمم در حال حاضر. شاید در آینده ما نیز ترجمه محتوای خارجی را پشتیبانی. در این لحظه راه حل برای شما می باشد که شامل کانال های RSS در دانمارک. من درک می کنم که می توان آن را سخت به کسانی پیدا شوند که. در این لحظه ، ما تعداد زیادی از برنامه های با vB4.0 پس از آن باید صبر کنید.
با اولویت پایین ، اما پذیرفته شده
vB4.0 اولویت البته است. با این حال ، به عنوان چوب خط حساب کردن از آرا را نگه دارید ، لطفا در نظر گرفتن این رای گیری دیگری از کاربر دیگری گفت که پشتیبانی برای ترجمه محتوای خارجی مفید خواهد بود.