مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 11

موضوع : cachecleaner

عضو جدید

Angry cachecleaner

VB 3.8 با استفاده از آخرین فعال تصدی برای vb3

من هر چند پست در اینجا بخوانید و هیچ چیز ثابت این است ، لطفا کمک. برای حل این مشکل چه می توانم انجام دهم؟

هشدار : require_once ([مسیر] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require - بار] : موفق به باز کردن جریان : هیچ فایل یا دایرکتوری در [راه] / xxadmin / misc.php (1932) : eval در تابع () ' کد D در خط 61

کشنده خطا : require_once () [function.require] : شکست در باز کردن مورد نیاز '/ صفحه اصلی / Z / public_html / ایجاد admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path و ='.:/ USR / معاونت / PHP : / USR / محلی / معاونت / PHP ') در / home / Z / xxadmin / public_html / ایجاد misc.php (1932) : eval در تابع ()' D کد در خط 61

کشنده خطا : فراخوان به تابع تعریف نشده can_administer () / صفحه اصلی / xxxxxxx / public_html / ایجاد zadmin / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php در خط 18
    آخرین ویرایش توسط chick. 13-01-11 در 20:39. دلیل : اضافه اطلاعات

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،
    لطفا توصیف آنچه که من باید انجام دهید تا آن را در فروم تست من تکثیر.. چون من می توانید آن را بسازند.

عضو جدید

تحت vbet ابزارها در adminCP وقتی که من با کلیک بر روی جارو کش آن را می دهد این پیام است.

هشدار : require_once ([مسیر] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require - بار] : موفق به باز کردن جریان : هیچ فایل یا دایرکتوری در [راه] / xxadmin / misc.php (1932) : eval در تابع () ' کد D در خط 61

کشنده خطا : require_once () [function.require] : شکست در باز کردن مورد نیاز '/ صفحه اصلی / xxxxxxx / public_html / ایجاد admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path و ='.:/ USR / معاونت / PHP : / USR / محلی / معاونت / PHP ') / صفحه اصلی / xxxxxxx / public_html / را xxadmin / misc.php (1932) : eval در تابع ()' D کد را در خط 61

من نمی دانم چگونه شما می توانید این تولید مثل؟

من دایرکتوری admin سايت درست است و به نظر مى رسد نمى تواند بفهمد vbet admincp xxadmin است NOT admincp

OK من درک می کنم در حال حاضر. من از آن و تست دوباره با راه حل برای شما ، لطفا برخی از زمان را به من بدهد.

OK بنابراین اگر شما نام پوشه admincp تغییر نام داد و شما باید این فایل قرار دهید :
    vbenterprisetranslator_cachecleaner.php و vbenterprisetranslator_ignoredwords.php
    به پوشه admincp جدید خود را به خاطر هر ما (فعال تصدی) فایل وجود دارد.
    بنابراین :
    1. باز آپلود / admincp پوشه اشتراکی vbet نرفتیم pack
    2. کپی کردن این دو فایل را در پوشه admincp جدید خود را.

عضو جدید

که در حال حاضر که در آن کسانی که فایل در آن قرار دارد (در پوشه XXADMIN MY تغییر نام ********** در غیر این صورت دیگر ویژگی های فعال تصدی ADMIN نمی خواهد کار ******!

همه چیز کار می کند... حتی تمام ویژگی های cron را کار می کنند... همچنین vbenterprisetranslator_ignorgedwords.php خوب کار می کند....

... تنها vbenterprisetranslator_cachecleaner.php از xxadmin / که کار نمی کند.

بنابراین من باید از URL در فایل فعال تصدی admincp را تغییر دهید. من به آن و چک نوشتن در اینجا یک روباه سریع برای شما.

من هنوز هم بر روی آن کار می کند. من می خواهم به آن تست. از شکیبایی شما متشکریم.

میهمان گرامی ،
    من یک راه حل برای شما است.

1. برو به admincp -> پلاگین ها و محصولات> مدیریت محصولات ->
    2. در vbet محصول يافتن admin_maintenance پلاگین
    3. در این پلاگین است را پیدا کنید :.
    PHP Code:
    require_once(DIR'/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    4. و جایگزین با :
    PHP Code:
    require_once(DIR'/'.$vbulletin->config['Misc']['admincpdir'].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    5. صرفه جویی در پلاگین
    6. تست کنید.

حل خواهد شد در منتقدان بعدی گنجانده شده است.
    تشکر برای این اطلاعات

عضو جدید

Smile

تشکر بسیار مثبت است که مشغول به کار بزرگ شماره ثابت

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •