مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : بایگانی 3.2 ادغام کمک با اصلی 3.8

عضو جدید

Default بایگانی 3.2 ادغام کمک با اصلی 3.8

سلام

فعال تصدی من نصب کرده ام امروز و همه به نظر می رسد و به جز من با استفاده از بایگانی 3.2 و نمی دانی که فایل ها را ویرایش ، من انجام داده اند htaccess تغییر نام دهید. اما من هر فایل بایگانی تغییر نکرده و من تازه تغییر تنظیمات باشد می تواند به شما کمک کند؟

با تشکر از شما

ریحان

توقیف

سلام!

همه چیز در مورد فایل در بسته بندی خود را با فعال تصدی انجام دهند نه آپلود -- فایل> readme.htm در "ادغام با مدها دیگر بخش و htaccess تغییر نام دهید. -- http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

عضو جدید

این دلار vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text (TTL) ، در vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php وجود ندارد ، بنابراین من نمی دانم چه من باید اضافه که در آن ، می تواند به شما کمک کند؟

عضو جدید

میهمان گرامی ،

htaccess تغییر نام دهید از این انجمن من

RewriteRule به ^ ((urllist | sitemap_).* \\ (XML |.. TXT) (\\ GZ))؟ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php نقشه سایت = $ 1 [L]

RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 و هدایت می شوید = / [L ، QSA]
    RewriteRule به vbenterprisetranslator_seo.php؟ vbet_lang = $ 1 & هدایت می شوید = / $ 2 [L ، QSA]

RewriteCond ٪ {REQUEST_URI}! (admincp / | modcp / | cron را | vbseo_sitemap)
    RewriteRule به ^ ((آرشیو /)؟(.* \\. پی اچ پی (/.*)؟))$vbenterprisetranslator_seo.php [L ، QSA]
    آیا این درست است؟

با تشکر از شما

ریحان

عضو جدید

در adition...

ما آخرین بایگانی اکنون
    Τεστ ποστ -- ForexForum.GR
    مشکلی که ما مواجه هستند این است که ترجمه انجام می شود automaticallytranslations نیستند وقوع به طور خودکار

با تشکر از شما

ریحان

عضو جدید

هیچ خبری در این مورد؟

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،
    من در فروم خود را به عنوان مثال توسط این آدرس بود :ForexForum.GR を -- ヨーロッパ の 災禍 は USD 強化 し て 続行

و این لینک جستجوگرها خوب به نظر می رسد. پس از کجا این موضوع؟ لطفا آن را بهتر توصیف.
    Code:
    The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
    لطفا آن را بهتر توضیح دهد.
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 25-11-10 در 19:50.

کاربر ارشد

کمیل ، من وجود داشته اند بیش از حد ، آنها باید آخرین باشد نصب شده و ترجمه ظاهر می شود رخ می دهد به طور خودکار ، بنابراین من حدس می زنم که در حال حاضر آنها درخواست خود را htaccess تغییر نام دهید درست همانطور که در بالا نشان داده شده است؟

با احترام ،
    شمعون

توقیف

همه چیز خوب به نظر می رسد. پنجره درخواست در مورد زبان از این انجمن (با توجه به تنظیمات مرورگر خود را) وجود دارد ، بخش ترجمه و به خوبی ها ، پیوند ها جستجوگرها خوب نگاه کنید.. هر مسئله دیگر وجود دارد؟

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •