Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 9 z 9

Wątek: vbseo 3,2 pomóc integracji z vbulletin 3.8

Junior Member

Default vbseo 3,2 pomóc integracji z vbulletin 3.8

Cześć

Mam zainstalowany vBET dzisiaj i wszystko wydaje się dobrze z wyjątkiem i stosowanie vbseo 3.2 i nie wiem które pliki edytować, mogłem zrobić. htaccess ale nie zmieniły się żadne pliki vbseo i przystań i zmienić ustawienia vbseo możesz pomóc?

Dziękuję

Bazylia

Zakazany

Hello!

Wszystko o plikach jest opisane w pakiecie z vbet in do-not-upload-> readme.htm plik w sekcji " Integracja z innymi modami ", a .htaccess- http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Junior Member

to $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); nie istnieje w vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php tak i nie wiem co należy dodać, gdzie możesz pomóc?

Junior Member

Witam,

jest to htaccess mojego forum

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((archiwum /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    jest to prawidłowe?

Dziękuję

Bazylia

Junior Member

w adition ...

mamy ostatni vbseo teraz
    Τεστ ποστ - ForexForum.GR
    Problem, przed którym stoimy jest, że tłumaczenia nie są wykonywane automaticallytranslations nie odbywa się automatycznie

Dziękuję

Bazylia

Junior Member

żadnej informacji na ten temat?

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

hello,
    Byłem na forum na przykład przez ten url:ForexForum.GR を - ヨーロッパ の 災禍 は USD 強化 し て 続行

i ten link SEO wygląda dobrze. Więc gdzie jest problem? proszę opisać to lepiej.
    Code:
    The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
    proszę wyjaśnić to lepiej.
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 25-11-10 W 19:50.

Senior Member

Kamil, i były tam też, że mają najnowsze vbseo zainstalowane i tłumaczenia wydają się dzieje automatycznie, więc sądzę, że są teraz pytanie jest ich. Htaccess poprawne jak wyżej?

Pozdrawiam,
    Simon

Zakazany

Wszystko wygląda dobrze. Jest okno z prośbą o język forum (według ustawień przeglądarki), forum jest dobrze przetłumaczone, linki SEO wyglądają dobrze .. jest jakiś inny problem?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •