مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 19

موضوع : ویکی در مسائل زیر شاخه

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    عضو جدید

Default ویکی در مسائل زیر شاخه

خوب ، من یک ویکی را در زیر شاخه www.xxxxxxx.com / ویکی، انجمن من در www.xxxxxxx.com / انجمن ها.

من تلاش برای ادغام ترجمه به مدیاویکی که سهام اطلاعات لاگین من با انجمن در حال حاضر است.

من از دیدن خطا DB زیر هنگام آزمون :

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    هر ایده که در آن نگاه می کنید؟ من را خوانده ام هر پیشنهاد شما به دیگران در مورد چگونگی به ادغام داده می شود. مشکل این است که من به سادگی هیچ ایده است که راه حل من نیاز دارند.

با تشکر از شما

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

آن یک پیغام خطا کامل است؟ اگر نه ، لطفا رب در اینجا یکی از کامل.

شما همچنین می توانید از جداول DB بهینه سازی. به انجام این کار فقط به خود admincp -> maintence -> تعمیر / بهینه سازی جداول -> chect ALL -> بروید و کلیک کنید ادامه

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    آن یک پیغام خطا کامل است؟ اگر نه ، لطفا رب در اینجا یکی از کامل.

شما همچنین می توانید از جداول DB بهینه سازی. به انجام این کار فقط به خود admincp -> maintence -> تعمیر / بهینه سازی جداول -> chect ALL -> بروید و کلیک کنید ادامه
    نمی گوید جدول فاسد است... آن را می گوید نامعتبر SQL. به احتمال زیاد به دلیل مشکلی با بازنویسی برای ویکی زیر دیر یا ادغام ناقص با ویکی.

من مطمئن هستم که من چیزی از دست رفته و به دنبال مراحل مورد نیاز برای یکپارچه سازی من.

من هیچ اشتباهات خود به انجمن.

عضو جدید

سلام؟ این امر نه می تواند که مشکل برای شما بچه ها برای تشخیص است.
    آخرین ویرایش توسط Smaug. 07-10-10 در 00:12.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

حقیقت این است که آن مشکل است تشخیص داده است -- هر تعداد خطا و نه پیام خطا وجود ندارد. است که چرا کمیل از شما درخواست می کند آن است ارتباط برقرار خطا کامل و یا چیزی از آنجا برداشته بود.

بدون پیام خطا ما کور در اینجا... آیا می توانید پیدا کردن اطلاعات بیشتر در مورد آن ، به عنوان مثال در سیاهههای مربوط؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

همچنین -- که من را در درک آن اتفاق می افتد فقط برای ویکی. برای صفحات عادی. آیا شما با استفاده از پیشوند جدول؟

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •