PDA

مشاهده نسخه کامل : این یک آزمون برای ~ است ، اما در زبان های مختلف

vBET
07-08-10, 12:23
این فقط یک تست

blackjoe
16-09-10, 03:19
بن د BU katılabilir بدن miyim؟ همچنین می توانید این بدن شوم؟

vBET
16-09-10, 14:59
بن د BU katılabilir بدن miyim؟ همچنین می توانید این بدن شوم؟

در مورد این گوگل پیام ، زبان مناسب را پیدا کند (با استفاده از تشخیص خودکار ، اما فعال تصدی پشتیبانی از استراتژی های دیگر) -- است که چرا از آن می توانید آن را ترجمه نمی مناسب. و شما کاملا می توانید آن را با ویرایش آن را تغییر دهید و تنظیم کد زبان مناسب. همچنین شما می توانید پیام های متعددی که به زبانهای مختلف را بنویسید. اینجا را ببینید برای شرح چگونگی :

gonumber6
17-09-10, 00:54
سلام فعال تصدی ، من سعی کردم این پست من پیش آمد خالی. من با استفاده از حساب من و نوشته شده به زبان اسپانیایی ، زبان پیش فرض کاربر به اسپانیائی.

این جعبه در اطراف آن ایجاد می شود ، اما زمانی که من وارد بخش مدیریت شوید ، به حساب انگلیسی من پست خالی به نظر می رسد.

هر گونه کمک بزرگ خواهد بود ، به لطف :)

بروز رسانی : Nevermind ، مشغول به کار بار دوم :)

من عاشق این وزارت دفاع ، به لطف!

vBET
17-09-10, 09:58
این مسئله می تواند در سطح گوگل -- هنگامی که گوگل تشخیص زبان را برای اتصال وجود دارد. شاید برخی از مسئله کوتاه مدت بر روی شبکه / سایت گوگل با این وجود دارد.

بزرگ شما را دوست فعال تصدی : D

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1