PDA

مشاهده نسخه کامل : حل اطلاعات شخصی پیام خصوصی ترجمه خالی متن

Taurus
13-07-10, 12:05
خوب ، من اخیرا گرفتن اطلاعات شخصی پیام خصوصی که در آن متن ترجمه شده خالی هستند. گم شده است. پرچم کوچک و همه چیز را می بینم ، و من می توانید با کلیک روی متن اصلی به. اما متن ترجمه شده است فقط رفته است.

همه چیز خوب کار می کند.

برای کمک!

kamilkurczak
13-07-10, 14:18

Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
شما گفته اید "نه".

آیا استفاده از هر گزینه های بتا مانند "استفاده از ذخیره سازی فایل کامل خوش آمدید" و یا "چشمپوشیشده کلمه"؟ سعی کنید برای غیرفعال کردن آن و چک PM دوباره.

Taurus
13-07-10, 14:20

Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
شما گفته اید "نه".

آیا استفاده از هر گزینه های بتا مانند "استفاده از ذخیره سازی فایل کامل خوش آمدید" و یا "چشمپوشیشده کلمه"؟ سعی کنید برای غیرفعال کردن آن و چک PM دوباره.

من کش کامل برای مهمانان با استفاده از نیست ، زیرا هنوز هم می شکند انجمن. پس این است که نه. و کلمات نادیده گرفته نیز. آیا استفاده از آن نیست.

EDIT : من فقط رفت و برگشت PM کسانی که دیروز خالی بودند ، و در حال حاضر همه آنها کار دوباره. LOL **********. من نمی دانم چرا ، اما با سلام ، به نظر می رسد همه به خوبی دوباره. من در اینجا به روز رسانی زمانی که من دریافت PM جدید را با متن ترجمه شده شوید. تشکر!

kamilkurczak
13-07-10, 14:31
hehe ، آن را دیوانه است.

اگر شما چیزی خاص با این موضوع ، می تواند آن را توضیح دهید؟
خوب بنابراین ، لذت بردن.)

Taurus
15-07-10, 01:47
خب ، در اینجا ما به دوباره! از امروز حتی پست ساخته شده است در حال حاضر خالی است. بدون ترجمه متن من می توانید با کلیک روی زبان اصلی را ببینید ، اما متن ترجمه شده از دست رفته است!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1