PDA

مشاهده نسخه کامل : حل مشکلات با عنوان ترجمه شده موضوع متا

Snake
16-08-11, 23:46
برخی از عناوین متا من در حال گرفتن messed تا آنها از عقب به جلو است.

این تنها بر روی برخی از صفحات اتفاق می افتد ، در اینجا یک مثال است.

Bad- Virüs, Spyware ve Güvenlik - Bilgisayar Suyu Iexplore.exe Virus Lütfen Beni çıkarın Yardım (http://www.computer-juice.com/forums/tr/f49/iexplore-exe-virus-please-help-me-remove-22368/)

Good- Nid yardım! ~ Ben bu adware / virüs kaldırmak olamaz! - Virüs, Spyware ve Güvenlik - Bilgisayar Suyu (http://www.computer-juice.com/forums/tr/f49/nid-help-i-cant-remove-adware-virus-13100/)

تاپیک های خوانده شده -- موضوع -- نام انجمن / مجموعه -- هیئت مدیره / نام انجمن

اما در مثال بد -- نام انجمن / مجموعه -- هیئت مدیره / تالار گفتمان -- نام موضوع.

Snake
16-08-11, 23:51
چشم پوشی از چشم پوشی

Snake
16-08-11, 23:52
چشم پوشی از چشم پوشی

Snake
16-08-11, 23:53
یکی دیگر از خراب کردن عنوان ؛

Lütfen Yardım - Virüs, Spyware ve Güvenlik - - Giriş Hijack Analiz Bilgisayar Suyu (http://www.computer-juice.com/forums/tr/f49/help-please-how-analyze-my-hijack-log-25906/)

لازم.

Lütfen Yardım - Benim Hijack Giriş nasıl analiz - Virüs, Spyware ve Güvenlik - Bilgisayar Suyu

توجه داشته باشید این اتفاق می افتد در بسیاری از زبان ها است.

با تشکر.

vBET
17-08-11, 07:53
چه شما توسط عنوان متا چیست؟
شما به عنوان متا نیست. شما با استفاده از متا برای :
-- نوع مطالب و محتوا
-- ژنراتور
-- کلمات کلیدی
-- توضیحات

پس لطفا مشخص کنید دقیقا چه کار شما را با عنوان متا معنی؟ آیا برچسب عنوان؟ و یا چیز دیگری؟

Snake
17-08-11, 10:34
وقتی که من می گویم عنوان متا ، منظورم این عنوان متا ، بله ، تگ عنوان ، به عنوان من به وضوح در نوشته های من نشان داد ، عناوین صفحات

<title>در اینجا </ TITLE>

vBET
17-08-11, 10:49
ما قبل از درک نیست ، زیرا متا معنی <META>تگ HTML. و متا زمینه های مختلف دارند -- همانطور که من به شما نشان دهد که متا شما واقعا در فروم شما با استفاده از. شما متا با زمینه عنوان با استفاده از. عنوان و متا تگ ها چیزهای مختلفی می باشد.

درباره این موضوع -- وجود ندارد هر موضوع -- همه چیز خوب است. این همان است که فرض می شود -- آن است که به عنوان گوگل آن را ترجمه :
Tłumacz گوگل

Snake
17-08-11, 11:22
هر ایده که چرا برخی از صفحات آن را انجام دهد و دیگران ندارند؟

با تشکر.

vBET
17-08-11, 11:58
هر صفحه عنوان های مختلف دارد ، بنابراین گوگل آن را ترجمه متفاوت است. فقط آن را. این ترجمه خودکار است و ما نمی دانیم که چگونه algorisms گوگل در حال کار است. بسیار ساده و تنها توضیح این است -- از آن است زیرا این ترجمه های مختلف است.

لطفا توجه داشته باشید که ما در حال برنامه ریزی در احتمال فعال تصدی ترجمه خود را به مجموعه اضافه. برنامه ریزی شده است نشده است ، اما آن را در لیست TODO ما است. بنابراین ، هنگامی که از آن خواهد شد که مردم با حقوق مناسب در دسترس خواهد بود قادر به مجموعه ترجمه بهتر خود را در محل انتخاب.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1