PDA

مشاهده نسخه کامل : حل گوگل به صورت خودکار تشخیص زبان کار نمی کند

forosmb
11-08-11, 22:15
این موضوع کاتالان است :
Follar EN català -- اسکورت سریع آرامش بارسلونا (http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html)

باید autodetected و ترجمه اسپانیایی (زبان پیش فرض).
کار من اشتباه است؟

تشخیص زبان در گوگل :

همیشه کاربر اعتماد
همیشه اعتماد گوگل
کاربر تراست اما بپرسید گوگل
تراست گوگل زمانی که نتیجه شایسته اعتماد است

vBET
13-08-11, 02:12
آیا این موضوع پس از یا قبل از آن به شما در تنظیم شناسایی خودکار ایجاد شد؟
اگر قبل از آن توجه داشته باشید که چگونه تشخیص خودکار کار می کند -- این متن از شرح پارامتر (شما آن را دارند در CP مدیریت شما) به نقل از :

آیا گوگل باید زبان پیام تشخیص؟ توجه داشته باشید که این می تواند اقدام تنها زمانی رسیدن پیغام جدید و تنها اگر داخل پیام را هیچ BBCode روشن لنگ وجود دارد از جمله در حال حاضر.
پس این آثار برای پیام های جدید ورودی و علائم آن به طور دائم تا خواندن ارزان است. تلاش در به رسمیت شناختن هر یک از زمانی که پیام خوانده عملکرد سرور شما را بکشند. برای پیام های موجود شما می توانید به زبان BBCode روشن دستی تنظیم.

بنابراین اگر قبل از شما را در تشخیص خودکار تبدیل شده ایجاد شد ، و یا شما به خاطر نمی پس لطفا فقط کپی کردن پیام ، آن را در پست جدید و بررسی چگونه کار می کند.
اگر آن را برای پیام های جدید کار نمی کند ، و پس از آن PM را به من لطفا جزئیات دسترسی شما به Admin CP و FTP -- من به بررسی آنچه در جریان است.

forosmb
15-08-11, 11:39
در واقع موضوع قبل از نصب محصول ایجاد شد که چرا از آن ترجمه نشده است ، خوب است.

من در این سایت می بینید ، دکمه های رادیویی اشاره کردید و آن را در انجمن مناسب است.
من گزینه در adminCP من آن را در ویرایشگر 3.7.3 پست من ظاهر می شود را نمی بینم.

¿چگونه آن پیکربندی شده است؟ ¿آیا برخی از محدودیت نسخه وجود دارد؟

vBET
15-08-11, 20:51
لطفا توجه داشته باشید که رسما پشتیبانی از نسخه های 4.x و 3.8 ، اما ما باید به مشتریان در حال اجرا فعال تصدی بر روی 3.7 و حتی 3.6

هیچ تنظیمات پیکربندی برای نمایش دکمه های رادیویی زبان وجود دارد. این فرض به طور خودکار بر ویرایشگرهای برای هر کاربر است که مجموعه ای زبان پیش فرض خود را دیگر از زبان پیش فرض انجمن نشان داده شده است. لطفا آن را در فروم خود را -- فقط از زبان پیش فرض انجمن تنظیم زبان پیش فرض خود را به ارزش های دیگر و سردبیران باید به طور خودکار افزایش یافته است. البته شما باید رسما پشتیبانی از vBulletin نسخه قدیمی ، بنابراین ما نمی می تواند تضمین نماید از آن خواهد شد ، اما ما هیچ گونه اطلاع قبلی نه قبل از آن ، آن را بر روی 3.7 کار نمی کند. لطفا بررسی آن برای اولین بار و اگر برخی از مشکل وجود خواهد داشت ما در بررسی آنچه در جریان است.

PS.
لطفا موضوعات جدید در زیر انجمن های 3.x -- زیر این انجمن برای 4.x

forosmb
15-08-11, 23:02
خوب ، ببخشید.
من تست اسپانیایی پیکربندی شده است.
لانگ BBcodes رادیو دکمه انتخابگر به نظر می رسد در ویرایشگر می باشد. من فقط ترجمه عبارت مربوط.

forosmb
15-08-11, 23:08
تنها چالش من در حال حاضر خواهد بود به عنوان مدیر به زبان اختصاص یافته به ارسال ها (قبل از فعال تصدی نصب) در یک راه آسان را تغییر دهید.

اگرچه پیچیده تقاضا ، ما می خواهم پرچم دو زبانه در دسترس ، نیاز به معنی پردازش ترجمه برای پست در 2 laguages.This مختلف نیز ضمنی باید تنظیمات زبان انجمن ما پس از آن.

vBET
18-08-11, 09:07
OK SO -- که من را در درک ترجمه خودکار بسیار خوب کار شده است.

لطفا برای موضوع جدید موضوع جدید به طوری باز ما را قادر به نگه داشتن آن را تمیز و انجام چند در بحث های موازی در یک موضوع از دست داده ؛)
اگر شما معنی پست لفاف و سپس می توان آن را به صورت دستی انجام و یا با استفاده از پرس و جو پایگاه داده (لطفا پشتیبان قبل از این) -- همچنین شرح وجود دارد چه چیزی شما را توسط "را تغییر دهید به عنوان مدیر به زبان اختصاص یافته به پست" به معنای لطفا.

برای درخواست از ویژگی های جدید باز کردن موضوع جدید در بخش ویژگی های درخواست لطفا :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1