PDA

مشاهده نسخه کامل : عزل سوال

vbetter
20-05-11, 19:45
اگر من فعال تصدی را پس از استفاده حذف ، چه به پست ساخته شده در زبان های دیگر اتفاق می افتد؟ آیا آنها را نجات داد به عنوان ترجمه شده ، و یا زبان اصلی آنها در در فروم من نوشته شده بود؟

به عنوان مثال :
انجمن های گفتگوی من در زبان انگلیسی است و من نصب فعال تصدی -- در حال حاضر پیام های ارسالی به زبان های دیگر ساخته شده ، بزرگ است. اما اگر من پاک خواهم با ایجاد یک انجمن پر از پست ها به زبان های مختلف چپ و یا می توانید همه آنها به عنوان پست انگلیسی ترجمه شده را نجات داد؟

kamilkurczak
21-05-11, 00:19
پست های خود را به زبان اصلی باقی بماند. اما شما می توانید مطالب خود را پست در داخل زبان فعال تصدی داشته باشند (با توجه به گزینه انتخاب شده) و زبان برچسب ها pernamently در پست های خود را بمانند.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1