PDA

مشاهده نسخه کامل : حل عجیب E - mail ها

moman
29-11-09, 21:49
عضو انجمن شکایت در مورد این :

یک مثال از پست الکترونیکی :
عزیز بارت ،
باشگاه محدود FA -- -- در PENTAX SLR انجمن لنز PentaxForums.com rparmar به تازگی به موضوع شما به عنوان عضو هستید پاسخ. اگر شما می خواهید به ارسال پاسخ ، لطفا موضوع را پس از پیوند زیر باز کنید. لطفا پاسخ به این E - MAIL.
این موضوع در واقع :
FA محدود باشگاه -- صفحه 32 -- PentaxForums.com (http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-slr-lens-discussion/59538-fa-limited-club-new-post.html)
این پیام که به تازگی نوشته شده است :

--- نقل قول (نوشته شده توسط brecklundin) ---
به علاوه من به استفاده از آن مجبور شده چون من فقط حمل خاموش 35ltd برای 43ltd... یک کپی کاملا بزرگ 35ltd و هنوز هم من می توانم فریب از نقره بیشتر مقاومت نیست.
--- پایان نقل قول ---
من می توانم که! من DA35 DA12 - 24 معامله به دلیل آن مهم تر بود برای من به کسانی که از فاصله کانونی تحت پوشش. اما برای خودم نگه داشتم FA43. اگرچه از آن است که کمتر عملی نسبت به DA35 پیدا کنم آن را پر طاقچه خاص.
این امر نه ممکن است بهترین مثال فنی لنز در استفاده ، به خصوص پس از پردازش ، اما من آن را می خواهم. (و رقصنده) FA43 اعتصاب دوباره که در آن FA77 می شده اند به بیش از حد نزدیک محصول است.
انجی Smalis رقص زمینه هیچ چیز
تصویر : http://farm3.static.flickr.com/2713/4132227479_8b0ed07095_o.jpg (انجی Smalis رقص زمینه هیچ چیز در فلیکر -- به اشتراک گذاری عکس است!)
همچنین ممکن است وجود داشته باشد ارسال پاسخ را ندارید دیگر ، اما شما اطلاعیه ها هر دریافت خواهید کرد تا به انجمن شما دیدار دوباره.
بهترین ،
PentaxForums.com

همه نگاه ایمیل مانند این.
یکی برای پست توسط Eaglerapids فی آیا این نشان نمی دهد.
یکی برای پست توسط pcarfan نیز هست.
شاید rparmar و pcarfan زبان آنها را مشخص نکرده هنوز؟
نه انجام I.

آیا این دلیل هر کسی نمی تعیین کرده است زبان خود را؟ اگر چنین است ، پرس و جو خروجی زیر که من می توانم استفاده از زبان همه را به مجموعه ای به انگلیسی وجود دارد؟

با تشکر از شما

vBET
29-11-09, 23:40
توجه داشته باشید. ما در حال حاضر شروع به کار به حذف نظرات فعال تصدی از ایمیل است ، اما آن را دوباره به دلیل اولویت های دیگر است. ما خواهد آمد به این کار برای اطمینان که نظرات فعال تصدی در ایمیل گنجانده نشده.

Cybershaolin
30-11-09, 02:53
آره من نمی توانم این را به خوبی تایید. برای مراقبت از این بیش از حد فعال تصدی است.

moman
30-11-09, 08:16
با تشکر از شما امیدوارم ارتقاء به نسخه bugfix (من فرض 3.3.0) خواهد بود نسبتا بدون درد!

chick
07-12-09, 16:13
من 800 ایمیل امروز صبح همه با

نام کاربری : ثبت نام نکرده
Classname : vB_Database
خروجی زیر نسخه

و من فقط یکی دیگر از 75 ایمیل های شبیه به این.

من می دانم که تو قبل از توضیح داد : اما من نمی فهمم که چرا این اتفاق می افتد.

به علاوه من گرفتن اعلامیه های عظیم بار سرور از سرور اختصاصی من.

vBET
10-12-09, 21:57
با تشکر از شما امیدوارم ارتقاء به نسخه bugfix (من فرض 3.3.0) خواهد بود نسبتا بدون درد!

مثل همیشه به روز رسانی خواهد شد و بی اهمیت -- فقط آپلود فایل و واردات فایل محصول :)

همچنین 3.3.0 خواهد بود نه تنها ثابت اشکال ، بلکه بسیاری از بهبود عملکرد را شامل شود.

vBET
10-12-09, 22:00
من 800 ایمیل امروز صبح همه با

نام کاربری : ثبت نام نکرده
Classname : vB_Database
خروجی زیر نسخه

و من فقط یکی دیگر از 75 ایمیل های شبیه به این.

من می دانم که تو قبل از توضیح داد : اما من نمی فهمم که چرا این اتفاق می افتد.

به علاوه من گرفتن اعلامیه های عظیم بار سرور از سرور اختصاصی من.

محتوای آن ایمیل چیست؟

درباره بار سرور -- می تواند شما را تعیین کند که کدام یک از آن باعث می شود؟ اطلاعات واقعی به اندازه کافی نمی باشد -- می توان آن را با فعال تصدی وابسته نیست ، و یا می توان آن را ناشی از ترافیک بیشتر. بنابراین در صورتی که فعال تصدی شما تعیین مجرم است موضوع باز کردن تاپیک جدید و تماس با ما جزئیات بدهد :)

Michael
23-01-10, 15:22
من امیدوارم که این ثابت است به زودی : D

vBET
08-05-10, 11:50
حل :) خواهد بود در نسخه بعدی گنجانده شده است. ایمیلها در قلاب سطح پایین به روز شده ، بنابراین باید برای همه نوع ایمیل OE کار است ، اما فقط در اشتراک به موضوعات مورد آزمایش قرار شد.

در صورتی که اگر هر زبان دیگری فکر می کند با ایمیل رخ می دهد لطفا فقط نوشتن اینجا هستید : : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/218-e-mail-with-issues.html # post2756

PS.
من فکر می کنم من باید appologise که از آن tooks سو طولانی -- واقعا بی اهمیت بود برای اصلاح. این مسئله که اولین بار وقتی که من برای ایمیل قلاب که من پیدا کردم چیزی که نیاز داشتم به دنبال بود ، اما آن را در راه غلط چیزی است که مرا نگه می دارد و سپس آزمایش است. با عرض پوزش -- و امیدواریم که این unconvinient چنین نیست -- در حال حاضر از آن ناپدید خواهند شد :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1