PDA

مشاهده نسخه کامل : حل چگونه برای نوشتن به زبان های مختلف؟

Smiggy
09-10-09, 23:01
سلام میشل ،

در اینجا از vB.org megatr0n.

شما گفته اید شما می توانید زبان پیش فرض خود را از فهرست تغییر؟ کجا؟

به علاوه. شما می گفت که نسخه 3.0 خواهد ما را قادر به نوشتن به زبان های مختلف؟ آیا این بدان معناست که ما در زبان انگلیسی و موضوع / ارسال خواهد شد در زبان مورد نظر ترجمه شده و یا متن (ما کلید زنی در پست) نشان می دهد در زبان های مختلف ارسال؟

من امیدوارم که باعث می شود حس و تقریبا زمانی که شما انتظار آن را منتشر خواهید بود؟

vBET
09-10-09, 23:22
تنظیمات کاربر --> ویرایش مشخصات خود

نوشتن به زبان های مختلف به معنی 2 چیز است. 1 شما فقط می تواند در زبان پیش فرض و وزارت دفاع خود را به نوشتن آن را به هر کسی بدون توجه به آنچه زبان پیش فرض خود را است ترجمه. 2. شما می توانید بخش هایی از پیام را به زبان های مختلف تنظیم کنید.

اینجا را ببینید برای جزئیات بیشتر به :

درباره تاریخ انتشار... هنوز کار بر روی برخی از مسائل است. چیزهای بسیار طولانی جدیدی را انجام دهد ، ولی برای کسانی که برای آزادی لانه عمده صبر کنید. بنابراین در حال حاضر من می خواهم به خوبی کار این قابلیت است که در حال حاضر شرح داده شده است. این انجمن به عنوان منطقه آزمون دیگری برای در حالی که بازی کند.

همچنین قبل از اینکه به طور رسمی منتشر ، نسخه بتا در دسترس خواهد بود (نام های کاربری از www.vbulletin.org) :
imported_silkroad ، Megatr0n ، KrisP ، nectons ، CareyCrew ، ghisirds ، vitoreis ، دای ، کون ، از Cyc ، mosz ، CThiessen ، actolearn ، jaconi ، andie215 ، yahoooh ، bollie ، جوجه

من فکر می کنم که آنها آن را دریافت کند ، حداقل 2 هفته قبل ، و یا شاید 1 ماه. از همین رو آنها مزیت دیگری برای حمایت از این پروژه را دریافت کنید :) همچنین -- این خواهد بود که خوب برای اطمینان از آزادی واقعا پایدار و مشکلات را از مقامات رایگان :)

Smiggy
10-10-09, 01:24
بنابراین ، آن را نمی خواهد نوشتن به زبان های مختلف که شما در حال تایپ کردن؟

مثل این :

کلیک کنید (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php؟t=154496&highlight=urdu)

vBET
10-10-09, 01:40
بنابراین ، آن را نمی خواهد نوشتن به زبان های مختلف که شما در حال تایپ کردن؟

مثل این :

کلیک کنید (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php؟t=154496&highlight=urdu)

نه در این راه. وزارت دفاع که به چه زبانی نوشتن شما به شما بگویم. شما می توانید آن را تنظیم زبان پیش فرض شما ، یا با استفاده از BBCode روشن لنگ دستی بگویید. اگر چیزی به زبان انگلیسی را بنویسید و بگویید که آن عربی است آن را نمی خواهد تبدیل شد عربی.

به آنچه که شما می خواهید شما فقط در زبان انگلیسی نوشتن و به ترجمه عربی. سپس شما آن را به زبان عربی دریافت کنید :)

Smiggy
10-10-09, 02:10
نه در این راه. وزارت دفاع که به چه زبانی نوشتن شما به شما بگویم. شما می توانید آن را تنظیم زبان پیش فرض شما ، یا با استفاده از BBCode روشن لنگ دستی بگویید. اگر چیزی به زبان انگلیسی را بنویسید و بگویید که آن عربی است آن را نمی خواهد تبدیل شد عربی.

به آنچه که شما می خواهید شما فقط در زبان انگلیسی نوشتن و به ترجمه عربی. سپس شما آن را به زبان عربی دریافت کنید :)
آیا شما فکر می کنید شما می توانید چیزی شبیه به این بعد در نصب؟ : D

vBET
17-10-09, 03:50
دقیقا چه؟ لطفا شرح آن را در انجمن درخواست آینده.

nectons
05-11-09, 03:45
من فقط نصب نسخه 3.1 است که فقط باور نکردنی! یک سوال من تنها هستم. است که امکان هر پست دکمه است که می گوید ترجمه یونانی وجود دارد وجود دارد. ترجمه به زبان کاربر تا به مجموعه ای از کنترل پنل. بنابراین کسی که در کنترل پنل که مجموعه ای یونانی است ، اما همچنین می خواهد به نوشتن در زبان انگلیسی! بنابراین ، سیستم می تواند موضوع را در یونانی برای کسانی که می خواهید آن را ترجمه!

vBET
05-11-09, 04:28
در حال حاضر او می تواند در یک زبان به زبان در دیگر خواندن و نوشتن. اگر کسی مجموعه ای زبان پیش فرض خود ، و سپس نوشتن پیام او را تحت ویرایشگر را ببینید 2 گزینه -- یکی گفتن که او در حال نوشتن در زبان پیش فرض خود ، و 2 را انتخاب کنید برای نوشتن به زبان انجمن.

در تنظیمات کاربر 2 واقعا می تواند در نوشتن در چه زبانی او با تنظیم BBCode در زبان به صورت دستی می خواهد. اما برای اکثر کاربران از آن است که به اندازه کافی بدانند که وزارت دفاع به طور پیش فرض پست خود را به عنوان زبان پیش فرض خود را نوشته شده علامت گذاری به عنوان ، و یا آنها می توانند پیام خاص را انتخاب کنید تا آن را علامت گذاری به عنوان نه به طور خودکار -- نوشتن آنها در زبان انجمن.

همچنین توجه داشته باشید که زبان پیش فرض کاربر ، آیا زبان مادری خود را به این معنی نیست لطفا. این بدان معنی زبان که در آن او می خواهد به نوشتن پیام خود را. بنابراین اگر کسی می خواهید در بعضی از زبان او به مجموعه این زبان به عنوان پیش فرض خود نوشتن -- زبان او می خواهد به نوشتن.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations