Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: Mobile Device Style määramine ja eri stiilis, mida kasutavad kasutaja

Default Mobile Device Style määramine ja eri stiilis, mida kasutavad kasutaja

See on tegelikult umbes erinevat stiili, mis kasutavad eri kasutaja poolt, nii et kui stiili hoida vbet mõõtu vahemälu külalist (näiteks roheline style), ja teiste kasutajate avatud foorumi erinevat stiili vaikimisi (näiteks sinine stiilis), teine kasutaja on veel saada esimene inimene stiili hoida stiili (roheline stiilis, mitte sinine stiil)

Seal on üks populaarsemaid mod in vb.org Mobile Device Style määramine

tema autodetect kui kasutaja kasutades mobiiltelefoni (mitte arvuti) kasutamise Mobile super hele nahk / styleEi kasuta default

tema ei tööta, sest kasutades vbet mõõtu vahemälu külalistele, sest stiili, mis salvestatud failid kasutavad vaikimisi stiili, nii et kasutaja kasutades mobiiltelefoni avamisel stiil salvestatud failid ka, see on tavaliselt vaikimisi stiili (PC stiilis)

et mod töötab jälle, kui ma välja lülitada vbet mõõtu vahemälu külalistele, kustutada Chace ja chmod 755 uuesti vbet_guestcache kausta

Ma olen ikka püüdnud saa, et mod (või erinevas stiilis, mida kasutavad kasutaja), kes töötavad, kuid täis Chace töötavad liiga, nii et võibolla teha salvestatud faile Chace järgi ka kasutavad ainult kasutajale samas stiilis

kui ikka ole raske mõista, palun andke mulle teada, ma püüan teha seda selgemalt

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Pange tähele, et viimase vabastamine vBET appropriatelly töötab diffetenr stiile aind Külaline Cache. Külaline Cache lisab stiili ID faili nimi ant see, kuidas me luba külalisi muuta laade, isegi kui Külaline Cache on sisse lülitatud.

Nii et kõigepealt palun kontrollige kas teil on viimase vBET release paigaldatud.

Kui jah, siis palun veenduge, et teie plugin töötab enne vBET, mis määrab Külaline Cache faili peaks kasutama. See on kõik, mida vaja on - oma mod muutused stiilis id ja thich muudatus tuleb teha enne vBET kontrolli seda. vBET kasutab styleid kindlaks teha Külaliste Cache faili konks global_start

hi Michał

- ma kontrollisin admincp --> Toode, --> see on vbet 3.3.6 nii et selle viimase

- Siin on mõned näiteks vbetchace, on see juba sisaldas stiil id?
    _showthread_php_t_8458210.html
    _showthread_php_t_8808510.html
    _showthread_php_t_8811110.zip
    _showthread_php_t_1989110.zip

- Michał võite mulle öelda, mis plugin täpselt, et luua ja lugeda kogu Chace fail, ma kirjutan tingimisi kood sellele mod plugin jätta mõned stiil kasutades kogu Chace faili. Näiteks kui kasutaja kasutades stiil id nr.1 ta / ta kasutades täielikult Chace, kuid kui kasutades stiil id nr.2 ta / ta ei kasuta kogu Chace

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Külaline cache kood on lisatud fail / Includes / vbenterprisetranslator_finctions_guestcache.php ja funktsiooni vbet_getGuestCacheFile määrab cache faili nimi. Nagu näete - stiilis id kasutatakse lõpus faili nimi ja see loetakse
    Code:
    $vbulletin->userinfo['styleid']
    Täielik faili vahemälu on lugeda vBET aastal konks global_start ja kirjutatakse konks global_complete või global_shutdown.

Ok olin juba see mod töötab või muid stiile, mida soovite välistada vbet, dont tea, kas teised inimesed saavad seda probleemi, aga kui jah saab kasutades lahust liiga

Mine admincp -> Plugins & Tooted -> Plugin Manager

otsing see 3 plugins
    vB Enterprise Tõlkija
    Kirjutage külaline cache
    vB Enterprise Tõlkija - Flags

avatud ja murrab nad kood rahul see, kui tingimisi

if (STYLEID! = 10)
    {
    / / Kood sisu
    }

muutus 10 koos oma stiil id number, mille soovite välja jätta, kasutades vbet ja ei kasuta täielikult chace, näiteks see stiil : Mobile super hele nahk / style et kasutades Mobile Device Style määramine nagu ma kasutan nüüd

Nb. Teada, milline on sinu stiil id number, minge phpmyadmin -> minna Tabel: Style -> näete number styleid veerg
    Viimati muutis basketmen; 14-09-10 juures 13:51.

Senior liige

Ma lihtsalt unistalled mobiiltelefoni stiili, ma kaotasin umbes ** päevas tulu aga ma ei ole aega mängida ja ma ei kavatse maksta guy 10 **** tunnis tehes.

Thats miks ma osta "valmis" toodetega, ma ei taha olla beta tester kellelegi.

Teie teete head tööd jagamine ja ma väga hindan seda.

Cheers mate ...

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •