See on tegelikult umbes erinevat stiili, mis kasutavad eri kasutaja poolt, nii et kui stiili hoida vbet mõõtu vahemälu külalist (näiteks roheline style), ja teiste kasutajate avatud foorumi erinevat stiili vaikimisi (näiteks sinine stiilis), teine kasutaja on veel saada esimene inimene stiili hoida stiili (roheline stiilis, mitte sinine stiil)
Seal on üks populaarsemaid mod in vb.org Mobile Device Style määramine
tema autodetect kui kasutaja kasutades mobiiltelefoni (mitte arvuti) kasutamise Mobile super hele nahk / styleEi kasuta default
tema ei tööta, sest kasutades vbet mõõtu vahemälu külalistele, sest stiili, mis salvestatud failid kasutavad vaikimisi stiili, nii et kasutaja kasutades mobiiltelefoni avamisel stiil salvestatud failid ka, see on tavaliselt vaikimisi stiili (PC stiilis)
et mod töötab jälle, kui ma välja lülitada vbet mõõtu vahemälu külalistele, kustutada Chace ja chmod 755 uuesti vbet_guestcache kausta
Ma olen ikka püüdnud saa, et mod (või erinevas stiilis, mida kasutavad kasutaja), kes töötavad, kuid täis Chace töötavad liiga, nii et võibolla teha salvestatud faile Chace järgi ka kasutavad ainult kasutajale samas stiilis
kui ikka ole raske mõista, palun andke mulle teada, ma püüan teha seda selgemalt