Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: Enne ostma

Junior Member

Default Enne ostma

Hi there,
    Pärast olen püüdnud Version: 2.3.1 minu test foorum ja ma sain increadable tulemused suurenev liiklus
    1000 kuni umbes 10.000 vähem kui 20 Dayes ja ma otsustasin osta täisversiooni paigaldus.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough test foorum abot 250 MB, kuid see teeb palju probloplems minu server, kuidas on lood minu foorum, mis on üle 4 GB.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    nii et ma olen umbes liikuda selles serveris
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

Selle ühe

Intel Dual Quad Core E5620
    24GB DDR3 RAM (Triple Channel Memory)
    300 GB x 2 SAS 15000 RPM

Ja minu esimene küsimus on seda piisavalt või mitte?

Ma vaatan seda foorumit
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    ja ma leian vahel 40000 - 90000 indekseeritud url iga keele, siis kuidas
    suur mu andmebaas?

Kas see tõlkida blogi?

Mul on litsentseeritud vBSEO kuid veel uppgrade v 3.5, milline on teie recomindation?

Kas on olemas mingeid erilisi seadistusi teenima küsida Datacenter varem?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Hello. Pange tähele, et kaubanduslik versioon vBET on kiirem kui vaba üks (optimeeritud algoritme, vahemälu, pildid ...). Nii et kui te juba kasutate tasuta üks, siis sinu serveri ressursse saab kindlasti piisavalt makstud üks.

vBET toetab vB4 blogs. Seoses vB3.8 me ei saa täielikult toetama mitmekeelset ühenduse, sest vBulletin ei toeta blogi ei ole enam (siin näha üksikasju) - Nii kirjalikult erinevates keeltes kindlasti ei toeta vB3.8 blogis. Ma ei tea, kas tõlge on töö olemas, kuid arvan, et see peaks - võite küsida kasutajate (vt. link).

Ma soovitan uuendada vBSEO 3,5-ni. Oleme kinnitas, et ümbersuunamist loop teemat vBET 3.3.4 ja vBSEO 3.3.2 - ta lahendab ise pärast vBSEO uuendada kuni 3,5

Kui teil on muid küsimusi - palun küsige. Me rõõmuga teid aidata

Banned

hi Vbet saab adsense välja lülitada ja kasutada oma Textadsi kaubandusliku versioon haige olla osta järgmise paari nädala jooksul.
    tänan

Banned

hi Vbet võib lipud panna päisesse, et nagu demo, pluss rippmenüüst

Quote Algselt postitas nic333 View Post
    hi Vbet saab adsense välja lülitada ja kasutada oma Textadsi kaubandusliku versioon haige olla osta järgmise paari nädala jooksul.
    tänan
    AdSense on välja vBET ulatus - see on sinu sul on see sisse lülitatud või mitte. Samuti saate lasta seda sisse lülitatud normaalne lehekülge ja pani midagi muud tõlkelehekülge - see nõuavad lihtsaid muutmine mall, mis sisaldab teie kuulutuse.

Quote Algselt postitas nic333 View Post
    hi Vbet võib lipud panna päisesse, et nagu demo, pluss rippmenüüst
    Jah. Teil on eraldi valikud, kuhu panna rippmenüüst ja lipud järjest. Nii et mida sa näed meie foorum on alates configuration - pole vaja teha mingeid muutusi (standard mall ja malle, mis on standard malli konksud - seda tehakse nõuetekohaselt, et vBulletin).

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •