Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Rezultāti 1 līdz 6 gada 6

Thread: Pirms iegādāties

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Jūnijs 2010
    Atbildes
    8

Default Pirms iegādāties

Hi there,
    Pēc tam, kad i ir mēģinājuši Version: 2.3.1 savā pārbaudes forumā, un i got increadable rezultātus pieaugošo satiksmes plūsmu no
    1000 līdz aptuveni 10000 mazāk nekā 20 dayes un es nolēmu nopirkt pilno versiju ar uzstādīšanu.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough testa forums ir abot 250 MB, bet tas padara daudz probloplems uz mana servera, ko par manu forumu, kas ir vairāk nekā 4 GB.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    tā ka, es esmu par, lai pārvietotos no šī servera
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

Lai šo vienu

Intel Dual Quad Core E5620
    24GB DDR3 RAM (Triple Channel Memory)
    300 GB x 2 SAS 15.000 RPM

Un mans pirmais jautājums ir tas pietiek, vai ne?

Es skatīties šo forumu
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    un es uzskatu, starp 40.000 - 90.000 indeksē url katrai valodai tā, kā
    liels mans datubāze būs?

Vai tā tulkot blog?

Man ir licencēta vBSEO, bet vēl nav uppgrade ar v 3,5, kas ir jūsu recomindation?

Vai ir kāds īpaši iestatījumi, lai kalpotu lūgt Datacenter iepriekš?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Hello. Lūdzu, ņemiet vērā, ka komerciālā versija vBET ir ātrāks nekā viens bezmaksas (optimizēti algoritmus, cache, attēlus ...). Tātad, ja jūs jau lietojat bezmaksas vienu, tad jūsu servera resursiem būs pārliecināti pietiekami apmaksāts.

vBET atbalsta blogus par vB4. Gadījumā, ja vB3.8 mēs nespējam pilnībā atbalsta daudzvalodu kopiena, jo vBulletin neatbalsta blogu tur vairs (skatīt šeit, lai uzzinātu) - Tā rakstiski dažādās valodās, lai pārliecinātos neatbalsta vB3.8 blog. Es neesmu pārliecināts, ka tas tulkojums strādā tur, bet pieņemsim, ka tas ir - Jūs varat uzdot lietotājiem (skatīt saiti).

Es ieteiktu, lai atjauninātu vBSEO līdz 3,5. Mums ir apstiprinājušas, ka ir virzienmaiņu cilpa izdod saskaņā 3.3.4 vBET un vBSEO 3.3.2 - tas atrisina pati pēc vBSEO atjauninājums 3,5

Ja jums ir kādi citi jautājumi - lūdzu, tikai lūgt. Mēs labprāt palīdzēsim jums

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Apr 2011
    Atbildes
    2

hi Vbet var adsense izslēgt un izmantot savu Textads komerciālā versija, slikti pērk nākamo pāris nedēļu laikā.
    paldies

Aizliegts
    Pievienošanās datums
    Apr 2011
    Atbildes
    2

hi Vbet, var karogi ievietošanai galveni, lai tāpat kā demo, plus nolaižamo izvēlni

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja nic333 View Post
    hi Vbet var adsense izslēgt un izmantot savu Textads komerciālā versija, slikti pērk nākamo pāris nedēļu laikā.
    paldies
    AdSense ir no vBET joma - tas ir atkarīgs no jums, vai jums ir tā ieslēgta vai nē. Arī jūs varat to ieslēgt normālu lapām un nodot kaut ko citu tulkoto lapu - tas ir vajadzīgas vienkāršas izmaiņas veidnes, kas ietver jūsu reklāma.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja nic333 View Post
    hi Vbet, var karogi ievietošanai galveni, lai tāpat kā demo, plus nolaižamo izvēlni
    Jā. Jums ir nošķirtas iespējas, kur likt nolaižamajā izvēlnē un karogi rindā. Tātad, ko jūs redzat uz mūsu forumu ir no konfigurācijas - nav nepieciešams veikt nekādas izmaiņas (standarta veidnes un veidnes, kas ir standarta veidni āķiem - līdz ar to veikti atbilstoši ar vBulletin).

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •