Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 3 FirstEsimene 123 ViimaneLast
Tulemused 11 kuni 20 kohta 24

Thread: Palju probleeme paigaldamist vbulletin 5

Banned

Jah, kui me katsetatud vBET kohta vB 5.1.9. Ma kahtlustan, et see on probleem serveri konfiguratsiooni. Palun proovige uuesti kasutades DSO. Kui pärast lõpetamist .htaccess näed valgeid lehti püüa keelata tõlkimine teenusepakkujate AdminCP->vBET->Tõlge Pakkujate Olemasolu. Kas teil on mod_rewrite lubatud?
    Viimati muutis Marcin Kalak; 01-10-15 juures 18:52.

Junior Member

Kohta Tõlkija pakkujate ainult google ' i oli aktiivne algusest.
    mod_rewrite on paigaldatud vaikimisi apache
    dso välja arvatud valge märki, annab mulle veateate Warning: Cannot modify header information - headers juba saatnud .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 223

Banned

Kas olete testinud oma DSO pärast minu viimast postitust? Ma korrigeerida veidi ühe vBET-faili ja ma tahaks näha, kui DSO töötab. See hoiatus ja valge leht on teada probleemid, mille lahendamine ratas peaks olema lihtsam.
    Viimati muutis Marcin Kalak; 02-10-15 juures 08:24.

Junior Member

TÖÖTAS.

üks küsimus, sould ma jätan read saatis mind ignoreerida url-e?
    ka siis, kui ma keelt valida kodeering tuleb määrata brauseri unicode selleks, et näidata õiget märki. Kas on võimalik, et kuvada tõlgitud keel ilma tuleb valida kodeering brauseri?
    Viimati muutis rafail; 02-10-15 juures 11:24.

Banned

Ärge eemaldage ignoreerida URL-i. See võimaldab teie manuseid ei saa sõeluda. Kui näete valge lehekülg sa ei saa muuta serveri konfiguratsiooni, valgeid lehti tähendab tavaliselt probleeme ühendus tõlge pakkuja.
    Juba ma vaatan ja testid märkide kodeering küsimusi.
    Viimati muutis Marcin Kalak; 02-10-15 juures 11:33.

Junior Member

Ka tõlgitud lehekülgede pildi attachemnts ei näidata. palun veenduge, et ka

Junior Member

Ma olen muutunud Keeles ja väljendeid>Language manager - >edit settings ja toimetanud "HTML Character Set" "UTF-8" ja kodeerimise probleem lahendatud.
    Ainus probleem nüüd on, et manused ei kuvata tõlkelehekülge

Banned

Sa võiksid näidata selline link, kus manused kuvatakse ole tõlgitud lehekülje, ja kui need ei ole tõlgitud lehe?

Junior Member

Ma fikseeritud manuseid tehes remont manus tabelid (admincp>remont/optimeeri tabeleid)

Minu järeldus (kõik vb5 kasutajaid, et soovite installida selle plugin nende foorumites):

See addon oli mõned paigaldamine probleeme, mis olid fikseeritud "Marcin Kalak" Abi (suur Tänu)

Installida Vbulletin 5.1.9 sa pead edit "/core/includes/config.php", lisades selle liini otsa see:
    $ Config ['Misc'] ['admincpdir'] = 'admincp ";
    PHP-protsessor peab olema "DSO" mitte "CGI". Nii et kui teil on "cgi" tuleb chage see, et "DSO" oma serverisse. Kohta WHM cpanel saab seda muuta, minnes "Teenuse konfiguratsioon>, Konfigureerige PHP-ad SUExec" Ja valige seal "PHP 5 Menetleja" "DSO"

.Htaccess peaks olema kohta algus need read:
    RewriteEngine
    Options FollowSymLinks

RewriteRule arhiiv / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [L, QSA]
    Ja lõpp see read:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Suunatakse =
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !ei=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|logi sisse|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L,QSA]
    Peate lisama lisada, et "AdminCP->vBET->Tõlge Options->Ignoreerida Url":
    /filedata/
    /tõmmata
    /image.php
    Ja minna "Admincp>Keelte ja väljendeid>Language manager - >edit settings" edit "HTML Character Set" "UTF-8"

Ja Vbet Tõlkida plugin töötab Vbulletin 5.1.9
    EDIT 27-12-15: pärast mõningast parema kontrolli leidsin palju probleeme, lehti pole isegi tõlgitud ja paljud db vigu tekkis....
    Viimati muutis rafail; 27-12-15 juures 14:47.

Banned

Mul on hea meel, et ma aitan teid. Järgmise vabastamist vBET ei ole vaja muuta config faili.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •