Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 13

Thread: Saa ikka tühi tõlked

Senior liige

Default Saa ikka tühi tõlked

Tere, ma mõtlesin, et uusim vabastamist vBET pidi jätma esialgse teksti, selles kohas kui tõlget ei saanud teha? ma olen ikka saada tühi tõlked Sissejuhatus

Pensionär;)

Tere
    Viimased vBET tehti viis ei näidata tühi tõlke lehekülg.
    Sa andsid mulle link ma näen tõlkimata teksti - pole tühi, ning kui see tõlkida Saksamaa näib töötavat
    Samuti näitavad vBET ainult Algtekst kui tõlge osutaja tagastab viga, kuid kui tõrkeid muude st halb peamiste kuvatakse tühi tõlke leheküljed.
    Palun, kui see juhtub, käitada teste teenuseosutajate ja Kuva tulemused

Senior liige

Tõlge on olemas, kui algne teksti kuvamiseks noolt nupu, vaid lihtsalt tühi ruut, mul on installitud uusim vbet.

EDIT: See tõlgitakse praegu vaid i tulnud mυned neist, eriti juhul, kui plakat on valitud nende posti keel ei ole inglise kuid seejärel postitatud inglise lahter on tühi, kuid klõpsata puhul Algtekst kuvatakse tekst englsh.

Senior liige

Mul oli mulje, et kui piirmäärade mõjutas see ametikoht oleks näitavad Algtekst nii, et ma ei ole kunagi nägema tühja lahtrisse tuleks alati näen algkeeles?

Pensionär;)

Jah, piire, kui te kunagi nägema tühi midagi, ainult mittetransleeritav teksti.
    Võiks palun:
    -Kuva täpset URL-i kui kuvatakse tõrge
    -käivitada test et näha, kui rquest tõlkimine API on ok
    -Kui kõik tundub olevat ok, vaadake teie konfiguratsioon
    -samuti kui see ei aita, proovige reupload kõik vBET failid - ei installige toote lihtsalt reupload kõik failid - > Kui teie failides teil seda uuesti teha muudatusi lisamine

Kui see ei ole võimalik ma kontrollida koht oleks kasulik

Senior liige

Kui järgmine ilmub üks ma tulen kohe teie URL, ma ei ole muutunud mis tahes konfiguratsiooni kui külaline vahemälu (lühendatud nagu nad olid saamine vaatele, mida ei olnud mis tahes css stiil mingil põhjusel kui vahemälu on pikk aeg), ma ei ole muutunud failid, välja arvatud installion seletusfaili toodud juhiste järgi.

Mul on 3 API võtmed, Google V1, Google V2 ja Microsoft, aga tõesti, kui Rakendusliidese ei tööta see peaks toimima nagu siis, kui oleks olnud ükski tõlge ja leave Algtekst kohas, et Rakendusliidese ei saa olla küsimus.

Pensionär;)

Mul on 3 API võtmed, Google V1, Google V2 ja Microsoft, aga tõesti, kui Rakendusliidese ei tööta see peaks toimima nagu siis, kui oleks olnud ükski tõlge ja leave Algtekst kohas, et Rakendusliidese ei saa olla küsimus.

Nüüd meil tuleb oodata, kuni te Kuva url - ilma et see ei ole minu jaoks, et arvan, et juhtunu
    Viimati muutis r.dziadusz; 02-12-11 juures 12:17.

Senior liige

Ma olen installinud uusima vBET ja ikka saan toorikud http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 API piirmäärad on saavutatud vaid tühi pealkiri... jne

Palun vaadake pics!
    Hmmm 187 kb pics ja ei saa pärast neid siin nii, et nad on oma saidil:
    http://www.thecodecage.com/blanktitle.PNG
    http://www.thecodecage.com/nocontent.PNG

Pensionär;)

Kui olete kindel, et olen üleslaaditud kυiki vajalikke faile, admincp, upgrated vBET toote ei kõigi failide ja väljaanded õigesti (ei vaja mingit täiendavat eriväljaanne, ainult need kasutada vBET väga algas pärast)

Olla kindel, kuidas see välja näeb, pean chceck see koht, nii et saaks Palun PM teie Accessi andmed: ftp- ja admicp

Just nüüd, et ma saan kujutleda üks possibile põhjus:
    Üks tõlge API, mida kasutate purustatud - vale võti, vale midagi - don; t tead veel, ja seda, kui vBET automaatselt lülitada üks - purustatud API, ei saa transated teksti või "piiride jõudnud" teavet, seega ei saa seda mannekeeni tõlkija aktiveerida = puhkuse utranslated teksti

Nagu ma ütlesin: käivitage katsed ja Kuva tulemused katsed

Senior liige

Mul on pm oli, saate juurdepääsu üksikasjad ja tegeliku testide, ma ei ole uue käivitatud foorumid ja kindlasti on üles laadida ja üle kirjutada kõik failid ja imporditud koos üle kirjutada toote ja nagu ma märgitud piirangud jõuti aga ikkagi tühi tekst siia Josemaria

Muud muutused on varem vbseo failid ja .htaccess teinud.

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •