Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 13

Thread: Še vedno dobili prazno prevodi

Brezupen

Default Še vedno dobili prazno prevodi

Hi, jaz sem mislil zadnje objave vBET je moral zapustiti izvirno besedilo v prostor, če prevod ni bilo mogoče? jaz sem še vedno dobili prazno prevodi Uvod

Upokojeni;)

Hi
    Najnovejše vBET je bila narejena na način, da ne Pokaži prazne prevod stran.
    Poveži z ste mi dali vidim neprevedene besedila - niso prazne, in če sem tolmačiti to v Nemčiji zdi se, da delajo
    Tudi vBET prikaže izvirno besedilo samo, če ponudnik prevajalskih storitev bo vrnil mejo napake, vendar če imate druge napake, tj. slabo ključnih boste videli prazno prevajanje strani.
    Prosimo, da, če do tega pride, izvedete preskuse za ponudnike in mi Pokaži rezultate

Brezupen

Prevod je tam, če klikniti puščico Prikaži besedilo izvirnega ampak samo prazno polje, imajo nameščen najnovejši vbet.

EDIT: Je ta preveden sedaj, vendar sem imel nekaj od teh, še posebej, če plakat izbral svoj post jezik ni angleščina potem pa Objavljeno v angleški polje ostane prazno, vendar je spustni seznam za izvirno besedilo prikazano besedilo v angleški.

Brezupen

Sem bil pod vtis, da če mejnih vrednosti so bili udaril, da post bi kažejo izvirnega besedila, tako da naj nikoli videli prazno polje je vedno glej izvirni jezik?

Upokojeni;)

Ja, če se mejne vrednosti dosežejo naj nikoli vidiš prazno karkoli, samo untranslated besedilo.
    Strjena lava vi prosim:
    -Pokaži mi točen naslov url, kjer se pojavi napaka
    -zagon preizkus rquest s prevodi API je ok
    -Če je vse, kar se zdi v redu, prosimo, preverite vaše konfiguracije
    -tudi če to ne pomaga, prosimo, poskusite reupload vseh vBET datotek - ne namestite izdelek samo reupload vse datoteke - > če ne bi bilo vse spremembe, dodajanje v datoteke boste morali še enkrat

Če to ne bo koristen bom moral preveriti na mestu

Brezupen

Ko naslednjič videli eno bom točko vam URL, niso spremenile vse konfiguracije razen gost predpomnilnika (skrajšano v času, kot so bili že pogled, ki ni imel vsak css styling zaradi neznanega razloga, kadar je predpomnilnik čas dolgo), niso spremenile vse datoteke, razen navodilih v installion Berime.

Imam 3 API ključ, Google V1, Google V2 in Microsoft, ampak res, če ne deluje API naj deluje kot če ni bilo nobenega prevajanja in pustite originalno besedilo na mestu, da API ne bo vprašanje.

Upokojeni;)

Imam 3 API ključ, Google V1, Google V2 in Microsoft, ampak res, če ne deluje API naj deluje kot če ni bilo nobenega prevajanja in pustite originalno besedilo na mestu, da API ne bo vprašanje.

Zdaj bomo morali počakati Pokaži mi url - ne da bi to je nemogoče za mene, da veš kaj se je zgodilo
    Nazadnje urejal r.dziadusz; 02-12-11 pri 12:17.

Brezupen

Sem namestil najnovejšo vBET in še vedno dobili prazne http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 meje API dosežejo ampak slepi naslov... itd

Prosimo, glejte pics!
    Hmmm 187 kb pics in ne more jih objavim tukaj, da si na moji strani:
    http://www.thecodecage.com/blanktitle.png
    http://www.thecodecage.com/nocontent.png

Upokojeni;)

Če ste prepričani, da ste ga prenesli vse potrebne datoteke, inoviranja vBET izdelek v admincp, in si vse datoteke izdajah pravilno (ni nobenih dodatnih izdaja potrebna, samo tisti po samega začetka uporabe vBET)

Želite biti prepričani, kako izgleda, bom moral chceck ga na mestu, torej strjena lava vi prosim PM vaš dostop podrobnosti: ftp in admicp

Zdaj ne morem si predstavljati enega possibile razloga:
    Eden od prevod API, ki jih uporabljate je pretrgana - napačen ključ, narobe nekaj drugega - don; vem to še in tako, ko vBET samodejno preklapljanje o tem - lomljenega API, ne prejemajo transated besedilo ali "meje dosegel" informacije, tako da lutke prevajalnik ni mogoče preklopiti = dopust utranslated besedila

Kot sem rekel: zaženite preskusov in mi Pokaži rezultate preskusi

Brezupen

Imam pm imel si dejansko preskusov in dostop do podrobnosti, nisem nove teče forumih in definitivno imajo naložili in prepiše vse datoteke in uvoženih z prepisati izdelka, in kot sem navedel omejitve so bile dosegel ampak še vedno prazno besedilo tukaj Josemaría

Vse druge spremembe so bile naredil prej v vbseo datotekah in .htaccess.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •