Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 6 123 ... ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 58

Thread: Kuidas eemaldada vbet keele tähis

Senior liige

Exclamation Kuidas eemaldada vbet keele tähis

I uninstalled vbet, kuid keeletähist ei olnud eemaldada [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?

Pensionär;)

Praegu eemaldaks vBET ei puhasta BBcode pange tähele, et lehekülge võõrkeel jääb selles keeles, nii et sa kaotasid kasutajad eemaldatud vBET pealegi see saab olema väga raske lugeda tõlkimata postitust seega - võib-olla parem lahendus on kustutada need postitused üldse.
    Kuid kui soovite ainult kustutada "[lang = x"ma võib koodi saate robot-puhtama nädala lõpuks jne

Senior liige

Mida ma vajan puhastamine on URL-ide... Url, mis konteeriti keegi, kes oli oma profiilis määratud keel võõrkeelena osutades [langtitle = x] [/langtitle] kuidas saan seda parandada?

Ma sain lahti [lang = x], [/lang], [notranslate] abil, vb tsenseerimine jne. Hädasti vaja aidata URL-idele, kuigi...

Siin on üks:.xxxxx.com/forum/f23/ [langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/

Kuidas saada ning prahi välja ning lülitada see:

http://www.XXXXX.com/forum/f23/Dinsi...-ou-faux-5565/
    Viimati muutis vBET; 11-10-11 juures 00:40. Põhjus: BBCode correctoin

Senior liige

Vabandust, vaid see tõstatada...

Ka ümbersuunamine Google indeks nüüd ülearused lingid minu foorum võõrkeele lehekülgedele?
    Viimati muutis norku; 05-10-11 juures 21:11.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Nagu kirjutas Radek - koostab me teil robot (PHP skript) mis eemaldab kõik lang, langtitle ja notranslate BBCodes. Seda teha ning teile on sätestatud sel nädalal.

Kui teil on langtitle, tähendab see, et langtitle on kaasata lõime tiitli URL. Lihtsalt muuta lõime tiitel ja eemaldage see. Kohtades, mis on oluline ja ei saa oodata, palun lihtsalt seda käsitsi muuta. Teistes kohtades, palun oodake selle skripti jaoks.

Senior liige

Hi,

Miks pole teil inimesi kiiritusohu eest hoiatava et vbet bb kood ei kustutata saate desinstallida? Miks te pole tööriista kui te teate, et see juhtub? Ma hindan abi, kuid ma tahaksin umbes täielikult desinstallida ja samas Google'i registrite õige URL-id nädalaks ei oota...

Mis /da, /de, /es jne suunamine ühenduslõng milles Google on juba indekseeritud?
    Viimati muutis norku; 05-10-11 juures 14:12.

Hi,

Bloom vastus teie küsimus puudutab - oli tõesti desinstallimiseks vBET, kui see on tõesti vajalik ja seda kasutatakse harva. Selline vahend kord enne oli palume, kuid kasutaja ei ole otsustatud peatada koos vBET ja lihtsalt häälestatud seda asjakohaselt.

Me ei saa seda teha ka Desinstalli kood - desinstallida ei saa potentsiaalselt kahjulikud. Mida te vajate nõuab andmebaas varundus seoses mis tahes probleeme.

Samuti pange tähele, et kui olete keelanud vBET seejärel Google on ei indeks vale URL-id, kuna need ei kuvata.

Puhul juba indekseeritud - lihtsalt luua ümbersuunamise eeskirjad, mis on suunata kõik need taotlused tagasi esialgse. Kasutage seda (Palun katse neid):
    Code:
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
    Lisada oma foorum, kataloog seal. kui sul on probleeme, andke meile lihtsalt oma vBET-eeskirjade ja me saadame sulle tagasi muuta. Ehk teiste sõnadega - need on 2 esimest vBET-eeskirjad kui sa peaksid kaotama vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & ümbersuunatud =

Senior liige

Ümberkirjutamine reeglid ei tööta. Iga kord, kui nimetatakse vana vbet-lehe loob 404.

Mul on paigaldatud /forum vb

.htaccess on public_html

PHP Code:
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$[L,QSA

Kõik uudised BB kood eemaldamise tööriista?
    Viimati muutis norku; 06-10-11 juures 09:59.

Foorum register lisatakse vales kohas, kasutage seda:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
    #just comment to see whole 2nd rule
    Kuid see oletada, et olla public_html ainult foorumi kataloogis. Parim viis on - lihtsalt kasutada eeskirju, mis teil esines enne ja neid muuta. Kui teil pole ühtegi, siis meil õigus ühe leidmiseks. Kasutage seda foorum kataloogi esmalt. Kui soovite kasutada põhikohtuasja directory, seejärel kontrollige esimese ilma täiendavate /forum
    Viimati muutis vBET; 06-10-11 juures 11:43.

Senior liige

Kõik töötanud trahvi, htaccess /, kui mul oli vbet installitud. Jah, ma proovisin minu vanade eeskirjade esmalt aga eiravad neid. Ma ei saa oma reegleid töötada kas /forum või /. Ma võiks lihtsalt jäta asju neid ja vaata Google, kuhjates 404 404 pärast ühendusse Webmaster Tools, kuid ma eelistan puhta suunata.

Kas soovite vaadata? Ma ei saa PM admin ja ftp pääsete.
    Viimati muutis norku; 06-10-11 juures 13:32.

Leht 1 kohta 6 123 ... ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •