Mul on seatud 100 000 perday nii minu sätetega "alati kasutada Google, „kasutamine Google'i API V2", „kasutamine Google'i avastamise"Kui jõuate selle piirini ja enam tulemuste saamiseks makstud Google oleks võimalik tasuta APIs alustage tagajärje Google minu märgistest?
Nii näiteks kasutada minu Google piirangut ja Google tagastab tulemuse mulle (nagu Google katse koodi tõrkekoodi tõenäoliselt tagasi) enam kui tulemus ei tagastata oleks hea, kui vBET automaatselt tunnustada Puudusetähis ja seejärel saata taotluse teise API nagu Microsoft (või mis tahes muud kõnealuse vBET hiljem toetab) nii me tagatakse saada mõned tulemused - minu jaoks see oleks väga väärtusliku võttes arvesse, et puuduvad piirangud makstud versioonidega, võimaldaks see saate laiendada oma tõlked piirid.
näiteks
Google on seatud 100 000 Charcters päevas > kasutanud > vBET viib järgmise API loendis > Microsoft 400 k tunnis või kui piirmäära saavutanud vBET kontrollida järgmise API 4 M ning eelnenud vt kui lõpetamisest või on mõned toetust > kas teisaldamiseks järgmise API või tagasi makstud piirmäära saavutamise uuesti Google > kontrollida järgmise API.... jne ja nii, et vastu võtta, sõnumikeskus pärast ringkiri kontrollimine oleks tõrkekoodi tegutseda, nii päris palju pidevalt võime on tõlked.