Mám znaků pro Google nastaven na 100.000 perday, takže se moje nastavení "Vždy používat Google", "Use Google API V2", "Use Google detekce" Když jsem se dosáhne tohoto limitu, a už se výsledky z placených Google by bylo možné zdarma API a začít produkovat výsledky?
Tak například použít přednastavené omezení mi Google a Google již vrátí výsledek pro mě (pravděpodobně vrací kód chyby jako v testovací kód Google) když výsledek není vrácen bylo by dobré, kdyby vBET automaticky uznávána chybového kódu a pak poslal žádost na další rozhraní API jako Microsoft (nebo jakékoli další že vBET později podporuje) tímto způsobem jsou zajištěny získat nějaký výsledek - pro mě by to velmi velmi cenné vzhledem k tomu, že existují limity i s placené verze, umožnil by rozšířit vaše překlady limity.
např.
Google nastavit 100.000 nepovolené znaky za den > spotřebováno > vBET přesunout na další rozhraní API v seznamu > Microsoft 400 táců za hodinu nebo 4 M, pokud je dosaženo limitu vBET kontrola další rozhraní API a předcházející viz pokud limit zrušen nebo má nějaké příspěvek > buď přesunout na další rozhraní API nebo zpět na Google, když znovu dosaženo limitu > zkontrolovat další rozhraní API.... atd, a tak cyklický kontrola po Příjímám kód chyby by vykonávat, tak pěkně mnohem konstantní schopnost mít překlady.