Hi!
Mul on mõned müügieelse küsimusi ... Olen vBulletin 4.0.8 foorumis ... ja ma olen huvitav osta vBET ...
1. Tõlkima Google Translate API v1 Microsoft Tõlgi API?
Minu foorum on horvaadi keeles (väga sarnane Serbia või bosnia keeles).
Google Translate toetab Horvaatia, Serbia ja Bosnia keeles, kuid Microsoft Tõlgi API EI toeta ühtegi selle keele ...
Kas ma saan tõlkida minu foorumi Google Translate API v1 alates horvaadi keeles inglise keeles ... ja seejärel tõlkida minu foorum inglise kõigile teistele Microsoft Tõlgi API toetatud keele?
2. Kui see ei ole võimalik... Ma saan seda käsitsi MySQL andmebaasid... tõlkida DB andmetabel inglise tõlked MS tõlkida API... See on võimalik tänu?
Või ... mõne teise skripti ... või ... muul viisil seda teha?
3. Google Translate API v2 on väga kallis teenus on minu jaoks (ja ilmselt kõik need, kes on keskmise suurusega ja suurtele foorum) .. GT_API_v2 ... 1 M tähemärki = $ 20 ... ?!?!? ...
Ma olen oma VB4 DataBase ... ainult tabelis "post" ... in "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 M märki ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
Teiste DB tabeleid ... nagu tabelis "thread" ... pealkiri ... märksõnad ... tabel "tag" ... tabelis "fraasi" ... teised vb plugins ...
Oletame, et minu foorum on kokku 500 miljonit tähemärki ... Google Translate API v2 ... tõlkida minu foorum ainult ühe muu keel ... See läheb maksma mulle ... (1 M = 20 $) ... 500 M = $ 10,000 dollarit
Kui ma tõlkida minu foorum TOP 20 keeles ... See läheb maksma mulle ... 20 x 500 M = $ 200,000 dollarit
Kes maksab, et palju raha selle eest? ... Ma tean ... Ma ei!
Conclussion: Google tuleb muuta, et see ... 1 M tähemärki = maksimaalselt $ 1 dollar
Kas ma olen valesti?
4. Kas on võimalik tõlkida ainult mõned foorumid ... mitte kõik foorumis ja kõik foorumitest?
Tänu vastuseid,
Käsiraamat