Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: Ei saa kommenteerida CMS esemeid

Liige

Default Ei saa kommenteerida CMS esemeid

See oli teatas varem siin, aga uus teema tundub olevat, et:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...slating-2.html

Mul on see probleem uuesti, kui see ei võimalda postitatud kommentaaride CMS artikleid. In Firefox viga konsool, see näitab seda sõnumit, kui nad püüavad Jäta kommentaar:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") on null

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

Sel hetkel see ei toetata. Me töötame, et toetada [Lang] ka CMS artikleid. Ma arvan, et seal oli mõned küsimust enne ja jätsime need ei vaja, kuid ma kontrollida seda uuesti ja vaata, mis juhtub seal.
    Michał (vBET) on puhkusel praegu ja saab ta esmaspäeval. Püüan leida lahendus sinu jaoks.

PS Ma lihtsalt katsetada CMS artikkel koos lang BBCode lisada käsitsi ja see tähendab trahvi. Palun tehke test artikkel koos lang ja langtitle BBCode lisada käsitsi ja vaadata kuidas see käitub. Võibolla siis, kui oled muutnud juba artikkel oli võetud vBulletin cache ja muutusi ei tuvastatud.

Liige

Asi ei ole tõlkimine CMS artikleid. Comments on CMS artikleid ei saa posted üldse, isegi kui nad on meie koduleheküljel vaikimisi keeles.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

saate kleepida siia url sellele lehele, kui ma saan seda testida?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Ok mul oli vaadata seda mitu korda, kuid mul oli võimalus paljuneda. See on vBET bug. Kui kasutaja on seadnud oma vaikimisi keeles peale forum keel, siis vBET lisab lisavõimalus toimetaja. Siin me unustasime kontrollida selle tingimuse ja me alati lisada mõned Java Script isegi kui valik ei lisatud - see on probleemi põhjus.

Sest kiirparandus palun:
    1. Mine Admin CP -> Plugins & Tooted -> Plugin Manager
    2. Leia plugin nimega: Käsitleda vaikimisi keele CMS artikli kommentaarid
    3. Muuda seda - leida:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    4. Asendatakse järgmisega:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    See on testitud ja lisatakse järgmise vabastamist. Palun kinnitage, et see aitab.

Liige

Et määrata töötas hästi ja saab nüüd kommenteerida CMS artikleid uuesti. Tubli töö leida see probleem!

Pensionär;)

Me olime õnnelikud, et aidata sind, et mis tahes muid küsimusi te olete rohkem kui teretulnud küsida.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •