Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 4 kohta 4

Thread: Ma saan keelata vbet ka blogi?

Junior Member

Default Ma saan keelata vbet ka blogi?

Mul on eriti konfiguratsiooni minu VB4 kus foorum on site.com / foorum ja blogi on blog.site.com ja iga kasutaja profiilid kohta [kasutajanimi]. Site.com ja nende blogi [kasutajanimi]. Kohas com / blogi (kõik see on tehtud vBSEO).

Olen püüdnud test server oma vaba vBET v2 kuid blogid ja profiilid ei ole võimalik tõlkida, et ma tahaks keelata nendel lehekülgedel. On see võimalik?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Jah võite kaotada blogid täisversioon kasutades Admin CP - > vBET - > Tõlkesuvandid - > Ignore URLid - Saad panna sinna "/ Blogi.
    See ei tööta kasutajaprofiilid, kuna puudub URL ühisosa (v.a. site.com, kuid see oleks Ignoreeri kõike). Väike vBET koodi muutmine oleks küsimust lahendada (kohas kui Ignore URL kontrollitakse saame vaadata ka see Profiil lehe kasutades THIS_SCRIPT väärtus).

Ignore URLid valik ei ole saadaval tasuta versioon.

Junior Member

Admin CP - > vBET - > Tõlkesuvandid - > Ignoreeri URL-id

Palun öelge mulle... Kuidas ignoreerida konkreetsete forum(s) un vBET 4.4.x... examle... see foorum...

Mul on umbes 140 avalikud foorumid... ja ma soovin... ainult pool mu pardal tõlkida ainult mõned arutelude foorumid... 70 foorumid kohta...

Panin selle 70 foorumid... Ignoreeri... URL või mida?

Saab lisada uus funktsioon trahvi... Kaasa ja jäta foorumid... komaga... foorum ID või valige (CTRL + klõps) pikklest foorumid kaasata või välja jätta...

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Praegu toetab vBET, eirates osas on URL-I. Funktsioon taotlusi, palun Avage uus teema funktsiooni taotluse lahtrisse.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •