Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 7 kohta 7

Thread: Kasutaja CP võimalus profiilis doesnt uuendada lang seaded

Default Kasutaja CP võimalus profiilis doesnt uuendada lang seaded

Kasutaja Cp võimalus valida lang ei toimi isegi mitte siin. i valitud kreeka näiteks ja see ei muuda, vaid lipu klõpsates muudab märkasin, et minu foorumi esimene nii et ma proovisin siin ja selle sama

Banned

Tere,

pilk kirjeldusele seda võimalust:
    Mis keeles teile kirjalikult oma postitusi. Foorum automaatselt tõlkida oma postitusi teistele kasutajatele keeles. Samuti tõlgib postitust muukeelsed oma vaikimisi keeles.
    See tähendab, te ei pea tag oma postitusi [lang] - foorum avastada oma keel automaatselt, kuid seal on admin võimalus, et võivad seda piirata tunnustamise
    AdminCP -> VBET -> Google -> Google Language Detection
    leiad seal üksikasjalikud desciption, kuidas see toimib.

In AdminCP seal on isegi veel üks võimalus:
    AdminCP -> VBET -> Muu -> Suuna kasutaja keel
    mis automaatselt suunata sind vaikebrauseriks keeles. See ei tööta meie foorum, kuna see võimalus on keelatud siin.

Thread kolis Tõrkeotsingust

Text automatically translated from: Greek to: Estonian
    Translated text
    Ma nüüd test
    Original text

minu seaded siin on kreeka kuid ma ei näe inglise postitust

Banned

Jah, sa teed ja sa näed neid õigesti - miks? Olen vastas esimeses vastuses Või äkki sa räägid midagi ...
    Näete kreeka ainult juhul, kui AdminCP võimalus on valida automaatne ümbersuunamine või kui sulle endale meeldib käsitsi lipud üleval.

PLZ öelge mulle täpselt, mida ma olen seada võibolla post pildil. Ma tahan, kasutaja, kes valib lang alates usercp suunata sellesse Lang. i dont võimaldab lipud reg kasutajad thanx

Banned

AdminCP -> VBET -> Muu -> Suuna kasutaja keel
    Tänu Siin saad suunavad kasutajad oma brauseri default keel ja see funktsioon on sõltumatu "UserCP" seade, mida kasutatakse tõlge eesmärkidel (Olen juba kirjeldas seda mu esimene reaktsioon)

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •