Kasutaja Cp võimalus valida lang ei toimi isegi mitte siin. i valitud kreeka näiteks ja see ei muuda, vaid lipu klõpsates muudab märkasin, et minu foorumi esimene nii et ma proovisin siin ja selle sama
Kasutaja Cp võimalus valida lang ei toimi isegi mitte siin. i valitud kreeka näiteks ja see ei muuda, vaid lipu klõpsates muudab märkasin, et minu foorumi esimene nii et ma proovisin siin ja selle sama
Tere,
pilk kirjeldusele seda võimalust:
See tähendab, te ei pea tag oma postitusi [lang] - foorum avastada oma keel automaatselt, kuid seal on admin võimalus, et võivad seda piirata tunnustamiseMis keeles teile kirjalikult oma postitusi. Foorum automaatselt tõlkida oma postitusi teistele kasutajatele keeles. Samuti tõlgib postitust muukeelsed oma vaikimisi keeles.leiad seal üksikasjalikud desciption, kuidas see toimib.AdminCP -> VBET -> Google -> Google Language Detection
In AdminCP seal on isegi veel üks võimalus:
mis automaatselt suunata sind vaikebrauseriks keeles. See ei tööta meie foorum, kuna see võimalus on keelatud siin.AdminCP -> VBET -> Muu -> Suuna kasutaja keel
Thread kolis Tõrkeotsingust
minu seaded siin on kreeka kuid ma ei näe inglise postitust
Jah, sa teed ja sa näed neid õigesti - miks? Olen vastas esimeses vastuses Või äkki sa räägid midagi ...
Näete kreeka ainult juhul, kui AdminCP võimalus on valida automaatne ümbersuunamine või kui sulle endale meeldib käsitsi lipud üleval.
PLZ öelge mulle täpselt, mida ma olen seada võibolla post pildil. Ma tahan, kasutaja, kes valib lang alates usercp suunata sellesse Lang. i dont võimaldab lipud reg kasutajad thanx
Tänu Siin saad suunavad kasutajad oma brauseri default keel ja see funktsioon on sõltumatu "UserCP" seade, mida kasutatakse tõlge eesmärkidel (Olen juba kirjeldas seda mu esimene reaktsioon)AdminCP -> VBET -> Muu -> Suuna kasutaja keel