Опцията Потребителски Cp да избират Lang doesn't работа дори и тук. и избра гръцки например и че не промяна, но само от флаг щракнете промени, забелязах, че в моя форум на първо място, така че аз се опитах тук и същото
Опцията Потребителски Cp да избират Lang doesn't работа дори и тук. и избра гръцки например и че не промяна, но само от флаг щракнете промени, забелязах, че в моя форум на първо място, така че аз се опитах тук и същото
Здравейте,
погледнете описанието на тази опция:
Това означава, че вие не трябва да маркирате вашите мнения с [Lang] - Форумът ще открие вашия език автоматично, но има един администратор вариант, които могат да ограничат това признание вНа какъв език ще се пише собствените си мнения. Форум автоматично ще преведе собствените си мнения езици други потребители. Също така ще се преведат мнения на други езици на вашия език по подразбиране.вие ще намерите там подробно desciption, как тя работи.AdminCP - > VBET - > Google - > откриване на Google език
В AdminCP има дори друга опция:
, които автоматично ще ви пренасочи към езика на вашия браузър по подразбиране. Тя не работи в нашия форум, защото тук тази опция е изключена.AdminCP -> VBET -> Разни -> Пренасочване към потребителски език
Тема, се премества в раздел на отстраняване на неизправности
моите настройки тук са на гръцки, но виждам, английски мнения
Да, вие го правите и вие ги виждате правилно - защо? Аз съм отговори в първия ми отговор Или може би става дума за нещо друго ...
Ще видите само на гръцки, в случай, когато AdminCP опция е настроена на автоматично пренасочване или когато го изберете ръчно от знамена в горната част.
Plz да ми каже какво точно и може би трябва да зададете публикувате скрийншот. Искам потребител, който се избира Lang от usercp да се пренасочат в този Ланг. аз съм позволи знамена за рег. потребители благодарности
Благодарение на тази опция, можете да пренасочите потребителите на език по подразбиране на браузъра си и тази настройка е независима от "UserCP настройка, която се използва за превод (аз вече го, описани в първия ми отговор)AdminCP -> VBET -> Разни -> Пренасочване към потребителски език