Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 7 z 7

Wątek: Opcja CP użytkownika w profilu nie robi aktualizacji lang ustawienia

Członek

Default Opcja CP użytkownika w profilu nie robi aktualizacji lang ustawienia

Opcja Cp użytkownika wybrać lang nie działa nawet tutaj. i wybranych grecki na przykład i to nie robi zmian, tylko flaga kliknięcie zmienia, i zauważyłem, że w moim forum pierwszy tak próbowałem tutaj i tym samym

Zakazany

Witam,

Zobacz na opis tej opcji:
    W jakim języku będzie pisania postów. Forum automatycznie tłumaczyć swoich postów innych użytkowników językach. Ponadto będzie to przetłumaczyć posty w innych językach, język domyślny.
    To znaczy, nie trzeba tagować posty z [lang] - forum wykryje automatycznie język, ale nie administrator opcji, które mogą ograniczyć to uznanie w
    AdminCP-> VBET-> Google-> Wykrywanie języka Google
    znajdziesz tam szczegółowe desciption, jak to działa.

W AdminCP nie ma nawet innej opcji:
    AdminCP - vBET> -> Misc -> Przekierowanie do języka użytkownika
    , który automatycznie przekieruje Cię do domyślnej przeglądarki języka. To nie działa na naszym forum, bo ta opcja jest wyłączona tutaj.

Temat przeniesiony do sekcji Rozwiązywanie problemów

Członek

Text automatically translated from: Greek to: Polish
    Translated text
    I teraz przetestować
    Original text

Członek

moje ustawienia są tu w grecki ale nie widzę angielskiego postów

Zakazany

Tak, jest i widać je poprawnie - dlaczego? Mam odpowiedzieć w mojej pierwszej odpowiedzi A może mówisz o czymś innym ...
    Zobaczysz Grecki tylko w przypadku, gdy opcja AdminCP jest ustawione na automatyczne przekierowanie lub po wybraniu go ręcznie z flagi w górę.

Członek

plz powiedz mi co dokładnie mam ustawić może zamieścić zdjęcie. Chcę użytkownika, który wybiera lang z usercp przekierować do tego lang. dont pozwalają flagi reg użytkowników thanx

Zakazany

AdminCP - vBET> -> Misc -> Przekierowanie do języka użytkownika
    Dzięki tej opcji można przekierować użytkowników do przeglądarki domyślny język i to ustawienie jest niezależne od "UserCP 'ustawienie, które jest wykorzystywane do celów tłumaczenie (I już opisałem w mojej pierwszej odpowiedzi)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •