Opcja Cp użytkownika wybrać lang nie działa nawet tutaj. i wybranych grecki na przykład i to nie robi zmian, tylko flaga kliknięcie zmienia, i zauważyłem, że w moim forum pierwszy tak próbowałem tutaj i tym samym
Opcja Cp użytkownika wybrać lang nie działa nawet tutaj. i wybranych grecki na przykład i to nie robi zmian, tylko flaga kliknięcie zmienia, i zauważyłem, że w moim forum pierwszy tak próbowałem tutaj i tym samym
Witam,
Zobacz na opis tej opcji:
To znaczy, nie trzeba tagować posty z [lang] - forum wykryje automatycznie język, ale nie administrator opcji, które mogą ograniczyć to uznanie wW jakim języku będzie pisania postów. Forum automatycznie tłumaczyć swoich postów innych użytkowników językach. Ponadto będzie to przetłumaczyć posty w innych językach, język domyślny.znajdziesz tam szczegółowe desciption, jak to działa.AdminCP-> VBET-> Google-> Wykrywanie języka Google
W AdminCP nie ma nawet innej opcji:
, który automatycznie przekieruje Cię do domyślnej przeglądarki języka. To nie działa na naszym forum, bo ta opcja jest wyłączona tutaj.AdminCP - vBET> -> Misc -> Przekierowanie do języka użytkownika
Temat przeniesiony do sekcji Rozwiązywanie problemów
moje ustawienia są tu w grecki ale nie widzę angielskiego postów
Tak, jest i widać je poprawnie - dlaczego? Mam odpowiedzieć w mojej pierwszej odpowiedzi A może mówisz o czymś innym ...
Zobaczysz Grecki tylko w przypadku, gdy opcja AdminCP jest ustawione na automatyczne przekierowanie lub po wybraniu go ręcznie z flagi w górę.
plz powiedz mi co dokładnie mam ustawić może zamieścić zdjęcie. Chcę użytkownika, który wybiera lang z usercp przekierować do tego lang. dont pozwalają flagi reg użytkowników thanx
Dzięki tej opcji można przekierować użytkowników do przeglądarki domyślny język i to ustawienie jest niezależne od "UserCP 'ustawienie, które jest wykorzystywane do celów tłumaczenie (I już opisałem w mojej pierwszej odpowiedzi)AdminCP - vBET> -> Misc -> Przekierowanie do języka użytkownika