PDA

View Full Version: alapealkirjaga "viimaseid postitusi"

Valdo
12-03-10, 15:34
Mul on hollandlane, kes kirjutas mu foorumi originaalkeeles ja see kõik tundub ok välja arvatud "viimast postitust" argument on selline: kolledži noorte läheduses Bad Tolz ja laste kool kuid titoletto "viimast postitust" ilmub kirjutatud niimoodi: Vana [langtitle = nl] Het Internaatkoolis Bad Tolz voor de buurt van jongeren en schoolgaande ... kuidas lahendada? tänan

vBET
13-03-10, 01:30
vBET on eriline koodi leida selliseid olukordi ja parandada seda foorumit viimase postituse.

Palun öelge kus täpselt see tundub? Või isegi anda Ekraanipilt, kui soovite. Praegu ma ei näe seda oma foorum. Võib-olla kirjutada vastus sellele Niit ja saadab lisada screen-shot näitab, kus see küsimus tundub.

Valdo
14-03-10, 19:09
Siin see on: probleem olen lajoonitud: http://img101.imageshack.us/img101/6830/senzatitolo1ub.jpg

vBET
14-03-10, 21:26
Nüüd on selge:) See ei ole sõeluda, sest vBET ei ole integreeritud see stats mod (mis võtab tulemuste Ajax). Nii et selle tulemused ei ole tõlgitud üldse - isegi tõlkelehekülge. Kuna tulemused on võetud Aja pärast lehekülg on loodud ja tõlgitud.

Ei ole vBET bug - see on integratsiooni probleem. vBET saab integreerida Modifikatsioonid võttes tulemused Ajax ja tõlkida selliseid tulemusi, kui mod ei kasuta konksu xml_print_output. Palun vaata siia üksikasju:

Samuti palun, et sel hetkel, kui teil õnnestub integratsiooni see'...' küsimus jääb endiselt. Tulemused tõlgitakse kui see on integreeritud, kuid tiitlid lõigatud sulgemise langtitle bbcode mitte. Mitte vBET 3.x sisse 4.x oleme lahendus. vBET 3.x on selline järgmise vabastamist.

Kui sul ei ole mingit PHP teadmised, siis oleks parem küsida autori konkreetseid mod appi.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1