Επιστροφή στο Forum: τίτλο, όπως το "Τελευταίες Δημοσιεύσεις"
Έχω έναν Ολλανδό ο οποίος έγραψε στο φόρουμ μου με πρωτότυπη γλώσσα του, και φαίνεται ότι όλα εντάξει εκτός από το "τελευταίο μήνυμα" Το επιχείρημα είναι το εξής: Το κολέγιο των νέων στην περιοχή του Bad Tölz και το σχολείο των παιδιών αλλά η titoletto το "τελευταίο μήνυμα" φαίνεται γραμμένο σαν αυτό: Παλιά [langtitle = nl] Het internaat σε Bad Tolz voor de buurt van Jongeren en schoolgaande ... πώς να το λύσουμε; ευχαριστίες
vBET έχει ειδικό κωδικό για να βρούμε τέτοιες καταστάσεις και να το διορθώσει για το φόρουμ τελευταίο μήνυμα.
Παρακαλώ πείτε πού ακριβώς αυτό φαίνεται; Ή να δώσει ακόμη πυροβολισμό οθόνης, αν θέλετε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το δείτε στο φόρουμ σας. Ίσως γράψω απάντηση για αυτό το νήμα και να το στείλετε επισυνάψετε οθόνη-shot που δείχνει όπου το ζήτημα αυτό φαίνεται.
εδώ είναι: το πρόβλημα που έχω επισημαίνονται με κίτρινο χρώμα: http://img101.imageshack.us/img101/6830/senzatitolo1ub.jpg
Τώρα είναι σαφές:) Αυτό δεν αναλύεται, διότι vBET δεν είναι ολοκληρωμένη με αυτό το mod stats (η οποία παίρνει τα αποτελέσματα από την Ajax). Έτσι, δεν είναι τα αποτελέσματα της μεταφραστεί σε όλα - ακόμη και σε μεταφρασμένες σελίδες. Επειδή τα αποτελέσματα που λαμβάνονται από Aja μετά από τη σελίδα δημιουργείται και μετάφραση.
Δεν είναι vBET bug - είναι το θέμα της ολοκλήρωσης. vBET μπορεί να ενσωματωθεί με mods λαμβάνοντας τα αποτελέσματα από Ajax και μπορεί να μεταφράσει αυτά τα αποτελέσματα, αν mod χρησιμοποιεί xml_print_output γάντζο. Παρακαλούμε δείτε εδώ για λεπτομέρειες:
Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι αυτή τη στιγμή εάν πετύχετε με την ολοκλήρωση αυτής της'...' το θέμα θα παραμείνει. Τα αποτελέσματα θα μεταφραστεί, αν θα ενταχθεί, αλλά οι τίτλοι με BBCode langtitle περικοπή κλεισίματος δεν θα. Όχι σε vBET 3.x σε 4.x έχουμε λύση για αυτό. vBET 3.x θα έχει τέτοια στην επόμενη έκδοση.
Εάν δεν έχετε καμία γνώση PHP τότε θα ήταν καλύτερα να ρωτήσετε συντάκτης της ειδικής mod για βοήθεια.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):