View Full Version: Lahendatud Troubl vbseo integreerimise - SPIKKER
Kasutaja installis programmi vbet uusima versiooni täna - 4.4.3 ja siis ma otsustanud kasutada vbseo integreerimine.
Seurasin kõik meetmed... ja foorumi lehel on nüüd läinud tühjaks. On keelatud vbseo, nii et foorumi lehel on tagasi uuesti. Kas ma lihtsalt Sotkea midagi integreerides seda vbseo?
Tänu vastuse,
GMan
VÄRSKENDUS - I kontrollida kõiki muutusi ja kõik tundub hea. I redid integreerimine algusest... Mul pole aimugi, miks tühi lehekülg appreas.
Tänud...
r.dziadusz
17-10-11, 07:18
Tere
Esiteks kontrollige kui teil laadida üles laadida sisu-kord, samuti sa näitaks mulle .htaccess faili?
Ma re-uploaded üleslaadimise-kui sisu ja over-wrote, just nüüd failid, kuid mida ei ole võimalik kindlaks määrata, kahjuks... on asi, mis mulle muresid ja kahtlusi, et ta ei anna mulle seda - tõrkeotsing tõrge lihtsalt tühi leht!
Siin on minu .htaccess sisu:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(zh-TW|zh-CN|..)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%2/$1? [L,R=301]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Täname, et vastata.
r.dziadusz
17-10-11, 09:12
Teie .htaccess fail on vale, peaksite paigutama vbseo eeskirjad enne uute eeskirjade, järgige kirjeldus siit: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-integration-other-plugins/414-vbseo-integration.html
Teil liikuda vahetult pärast seda rida:
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
OK, tänan sind nii palju! Seega ma ei tee segadus pärast kõik. Ma olen suutnud vbseo praegu sisse lülitada, kuid seal on veel üks küsimus. Kui klõpsata tõlke lipu, see ei tõlgi teksti. annab mulle pool lehte näeb välja selline:
https://lh4.googleusercontent.com/-ttT8Cur-YEU/TpwxAdYWaqI/AAAAAAAABYM/-3C-D0LpPkU/s800/TBVBET.jpg
Mingeid ideid?
r.dziadusz
17-10-11, 20:21
Ei saate kõiki vBET faile üles laadida, palun kontrollige seda, ja kui teil on kõik sisu üles laadida, veenduge võite kõik configurated õigesti.
Kui see ei aita, palun όleviimistoetused kõik failid ja tee muutused
Kui pärast kõik ei tööta, palun PM teie juurdepääsu üksikasjalikult ta saab kontrollida koht
Tänud. On saatnud teile on PM. I redid kõike, kuid samu tulemusi.
r.dziadusz
18-10-11, 11:54
Saadud PM
r.dziadusz
18-10-11, 13:07
Ma olen ka niticed ühe rea te seda kasutage oma .htaccess
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(zh-TW|zh-CN|..)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/%2/$1? [L,R=301]
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Ja ma teid juurdepääsu, ma ei suuda kontrollida, vaid pärast seda, kui saadaksite mulle need:)
Ma arvan, see on, mida ma olen nagu .htaccess nüüd. Ma on saadetud teile juurdepääsu PM. Tänan teid veel kord! Ma saan töötada eraldi alates vbseo... vbet, kuid nii integreerimine näib olevat raske me... probleeme ja Tänan teid vabandust. See on vδga hinnatud:). Ma olen rahul siin toetusega.
r.dziadusz
19-10-11, 13:19
Tere võin ei acces andmetega sa andsid mulle oma foorum kontrollige kausta sisse
Tere, ma kontrollida kasutajanime ja algse parooli enne saatmist. Ma olen proovinud seda uuesti ja see toimib minu jaoks. Olen saatnud teile alternatiivse serveri IP väljaandmise DNS-I puhul.
Tänud.
R.dziadusz, Thaks, kes, minu probleem on lahendatud. Teie abi on hinnatud: D.
r.dziadusz
19-10-11, 17:01
:) hea meel aidata teid kui teil on muid küsimusi, palun küsi iga küsimuse Palun Avage uus teema
Vabandust, kuid siiski tundub, et mõni probleem. Nüüd tõlgib minu terve lehekülje, kuid üksikute tõlked ei vasta mingil põhjusel teha. Kas sa tead, on küsimus? Kuna lehekülje tõlkimiseks töötab, ma arvan, et google API või microsoft API töötab, kuid ma ei tea, miks üksikute tekst on tõlkimisel.
Tänu vastuse.
Palun Avage uus teema jaoks uue emissiooni - Palun pakkuma rohkem üksikasju (täpset URL-I lehele, kui küsimus on olemas, teksti, mis ei ole tõlgitud pakkumine).
Varsti - Palun pange tähele, et te ei pea arvan, et ei API töötab tõlge saate vaadata seda Admin CP - > vBET - > tõlke osutajate olemasolu. Põhjus, miks ei tööta tõlketeenuse võib tegelikult pakkujaid pole saadaval nii, et sul on teil on vahemälu ja mõned osad (tõlkimata) on uus lehekülg (uusi vastuseid, redigeeritud ametikohad). Kui teil on vaja rohkem aidata Palun Avage uus teema jaoks uus probleem.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):