PDA

View Full Version: Kuidas ma saan kinnitada integratsioon on valmis?

mickknutson
14-07-11, 08:06
Ma järgisin README suunas:

Integratsioon teiste Modifikatsioonid
Saate integreerida vBETTM teiste Modifikatsioonid. Allpool on kirjeldus umbes integratsiooni võimalusi. Tegelik integreerumise võimalused leiate ka siit.
vBSEOTM Integration

Aga kuidas ma saan kinnitada need muutused on õiged?

vBET
14-07-11, 12:58
1. Check teie integreeritud mod leheküljed töötavad
2. Check teie integreeritud mod leheküljed töötavad tõlke

Juhul vbseo integratsiooni minna mis tahes Niit ja kontrollida ei URL on tõlgitud (juhul vbseo ainult thread osa, mitte foorumi osa - see on toetatud vBulletin sõbralikud URL).

Juhul sitemap generaator integratsioon - avatud loodud sitemap ja kontrollige ei seosed keele koode lisada.

mickknutson
14-07-11, 13:08
Noh sitemap töö:
1260348 uue indekseeritud leheküljed. WOW ******!!

vBET
14-07-11, 18:39
In järgmise suure release tahame reklaam toetust hulka juba tõlgitud URLid sitemap - nüüd linke tõlgitud lehekülgi sitemap siis hullu 301 ümber reaalne.

mickknutson
14-07-11, 18:54
Nice! Ma ei oota!

mickknutson
15-07-11, 07:48
In järgmise suure release tahame reklaam toetust hulka juba tõlgitud URLid sitemap - nüüd linke tõlgitud lehekülgi sitemap siis hullu 301 ümber reaalne.

Sa mõtled järgmise vabastamist läheb määrata see:

Aadressid ei järgitud
Kui me testitud proovi URL saidi kaart leidsime, et mõned URL viitab mujal. Soovitame sivustokarttaasi neid aadresse, mis viitavad sihtkohta (ümber suunata), mitte suunata teisele URL.
HTTP Error: 301
URL:
keda iganes ta on / oli ************! (Http://www.blincmagazine.com/forum/33045-post10.html)
Probleem avastati: 8. aprill 2011

Ma näen palju neid minu Google sitemap esitamise täna.

vBET
15-07-11, 10:23
Täpselt - see on lahendatud.

Sel hetkel, kui sa ei taha neid - lihtsalt ei integreerida sitemap generaator - Google leiad oma tõlkelehekülge niikuinii indekseerimisega oma lehekülgedel. Võttes seda sitemap ei ole vaja - lihtsalt teha seda indekseeritud kiiremini.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1