PDA

View Full Version: vBSEO Sisukord: Ei saa käivitada sitemap generaator otse: sa peaksid olema sisseloginud seda teha.

wowglider.de
17-06-11, 12:07
Tere,
i paigaldada värske versioon vBulletin, Vbseo, VbseoSitemap, Vbet - kõik uusimad versioonid http://www.bitcoins-deutschland.de (Bitcoins Forum Deutschland (http://forum.bitcoins-deutschland.de)).

Nüüd on mul mõned serios küsimusi Vbseo Sitemap.

1). Ma tihti ei saa jõuda "vBSEO Sisukaart Reports" Link
Mul on vaja sisse logida, kliki ok või sisestada ja ta ütleb logige uuesti sisse, i sisse logida, siis ütleb jälle palun logi sisse ja nii edasi.

2.). Mingil hetkel ma ei saa edukas loggin, kuid siis ma saan järgmine viga. Ma tahan joosta Sitemap Generator läbi "Run Gernerator", kuid siis ta ütleb: "Ei saa käivitada sitemap ... (vt pealkiri)."

Ma lihtsalt tegin need muutunud Vbseo Sisujuht:
Sitemap Generator integratsioon - vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET)

Edit:
Ma ka ei saa klõpsata teised nupud nagu Download Logi sisse ... i pead sisse logima kogu aeg ja siis im tagasi start ekraani VbSeo Sitemap.

Edit2:
Ma puudega vBet ja see ikka ei tööta. I dont arvan, et tema minu. Htaccess:

RewriteEngine On
RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Ma arvan, et umbes muutnud teha, et saada sitemap töötavad vBet.

vBET
17-06-11, 14:40
Kui see on ok teile siis palun PM juurdepääsu üksikasjad - Ma kontrollida selle koha.

Kui ei, siis:
1. Login küsimus
Tõenäoliselt see on midagi ühist vBET, sest vBET koodi muudatusteks on sees vBSEO failid ja sa ei jõuagi neid.
Ka see sisselogimise lehele on alates vBSEO CP - pead sisse logima oma allsüsteemi - see on midagi ühist isegi vBulletin.

Minu nõuanne siin. Palun kopeerige integreeritud vBSEO faile. Restore esialgsete. Keela vBET hetkeks. Kommentaar vBET eeskirju. Htaccess ja vaadata kuidas see käitub nüüd. Kui sama nagu enne siis on midagi pistmist vBET ja vBSEO meeskonnal on teid toetada. Ma tean, et nad on vastu vBET, kuid see on vaid peitub propaganda (näete midagi huvitavat siia, kui soovite: Ära usu vBSEO meeskond (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=2208950&postcount = 1349)).

Kui teil on vBET puudega reeglid kommenteeris ja muutused pöördus peavad nad teid toetada. Ja pärast, et te lihtsalt pöörduda tagasi vBET - just Kommentaari eeskirju. Htaccess, taastada kopeeritud failid ning võimaldada uuesti Admin CP

2) See on sama küsimus, sest 1 - sa lahti kirjautumisoikeuksia serveris
Võibolla see on ainult mõned teie brauseriga seotud probleemid. Palun proovige puhastada oma küpsiseid või kasutada teist brauserit.

Umbes Edit2:
Kui sa tahad täiesti välja lülitada vBET siis:
1. lülitada sisse Admin CP
2. kommentaar eeskirju. htaccess
3. taastada algne vBSEO faile

Nagu ma kirjutasin ma ka kahtlen selles on midagi ühist vBET. Aga kas jätad vBET täielikult ja teema on läinud, siis palun PM juurdepääsu üksikasjad ja ma seda kontrollida (pange tähele, et järgmisel nädalal olen puhkusel - Kamil on aktiivne foorum).

vBET
17-06-11, 15:25
Üks asi veel. Pidage meeles, et vBET ei ole toetada tõlkimist Admin AP. Nii võib see olla ka probleem. Palun veenduge, et Teie admin konto on seadnud oma vaikimisi keeles sama forum keeles (või üldse mitte). Ja palun veenduge, et te ei avanud teiste tab tõlgitud foorum. Vastasel juhul saad suunata ajal sisselogimist Admin CP piirkonnas.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1