wowglider.de
17-06-11, 12:07
Tere,
i paigaldada värske versioon vBulletin, Vbseo, VbseoSitemap, Vbet - kõik uusimad versioonid http://www.bitcoins-deutschland.de (Bitcoins Forum Deutschland (http://forum.bitcoins-deutschland.de)).
Nüüd on mul mõned serios küsimusi Vbseo Sitemap.
1). Ma tihti ei saa jõuda "vBSEO Sisukaart Reports" Link
Mul on vaja sisse logida, kliki ok või sisestada ja ta ütleb logige uuesti sisse, i sisse logida, siis ütleb jälle palun logi sisse ja nii edasi.
2.). Mingil hetkel ma ei saa edukas loggin, kuid siis ma saan järgmine viga. Ma tahan joosta Sitemap Generator läbi "Run Gernerator", kuid siis ta ütleb: "Ei saa käivitada sitemap ... (vt pealkiri)."
Ma lihtsalt tegin need muutunud Vbseo Sisujuht:
Sitemap Generator integratsioon - vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET)
Edit:
Ma ka ei saa klõpsata teised nupud nagu Download Logi sisse ... i pead sisse logima kogu aeg ja siis im tagasi start ekraani VbSeo Sitemap.
Edit2:
Ma puudega vBet ja see ikka ei tööta. I dont arvan, et tema minu. Htaccess:
RewriteEngine On
RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Ma arvan, et umbes muutnud teha, et saada sitemap töötavad vBet.
i paigaldada värske versioon vBulletin, Vbseo, VbseoSitemap, Vbet - kõik uusimad versioonid http://www.bitcoins-deutschland.de (Bitcoins Forum Deutschland (http://forum.bitcoins-deutschland.de)).
Nüüd on mul mõned serios küsimusi Vbseo Sitemap.
1). Ma tihti ei saa jõuda "vBSEO Sisukaart Reports" Link
Mul on vaja sisse logida, kliki ok või sisestada ja ta ütleb logige uuesti sisse, i sisse logida, siis ütleb jälle palun logi sisse ja nii edasi.
2.). Mingil hetkel ma ei saa edukas loggin, kuid siis ma saan järgmine viga. Ma tahan joosta Sitemap Generator läbi "Run Gernerator", kuid siis ta ütleb: "Ei saa käivitada sitemap ... (vt pealkiri)."
Ma lihtsalt tegin need muutunud Vbseo Sisujuht:
Sitemap Generator integratsioon - vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET)
Edit:
Ma ka ei saa klõpsata teised nupud nagu Download Logi sisse ... i pead sisse logima kogu aeg ja siis im tagasi start ekraani VbSeo Sitemap.
Edit2:
Ma puudega vBet ja see ikka ei tööta. I dont arvan, et tema minu. Htaccess:
RewriteEngine On
RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Ma arvan, et umbes muutnud teha, et saada sitemap töötavad vBet.