PDA

View Full Version: photopost pro küsimus

El Caballo
22-09-10, 15:22
Hi, when you replace the words 'additional directory' in the rewrite file. Is it the whole directory? Or just the-->> / Galerii /? Ma saan internal server vigu, kui nad püüavad külastada minu photopost pro lehel.

Tänan, vinge toode:)

Ma toimetanud, et vBET>> Peamine>> hoida kataloog>>> / Galerii /

Minu peamine. Htaccess Lisasin reegel, kus Muutsin sõnad "täiendavate kataloogi 'Galerii

Panin vbenterprisetranslator_front_controller.php muutus "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH" minu galerii kausta. Muudetud tee kasutades tegelikku kataloog vahend leida oma tee. lisanduvad need ümber kirjutada reeglid. Hehehehe ja ikka internal server viga lehekülg. Ma olen segaduses.

vBET
22-09-10, 16:09
Jah - integratsiooni photopost võib valu. Me teame seda, kuid me ei saa selle lihtsamaks tegema. Sellepärast photopost ei toeta normaalne vBulletin viis lehekülge põlvkonna (konks global_complete ei toetata).

Palun andke meile kogu sisu oma. Htaccess faile peamine kataloog ja photpost kataloogis. Me kontrollime seda.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1