Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 14

Θέμα: Προσθέτω ένα νέο θέμα ή απαντάτε σε ένα νήμα ή να διαγράψω ένα δημοσίευμα που μου ανακατευθύνει σε μια κενή σελίδα ...

Νέο μέλος

Default Προσθέτω ένα νέο θέμα ή απαντάτε σε ένα νήμα ή να διαγράψω ένα δημοσίευμα που μου ανακατευθύνει σε μια κενή σελίδα ...

όταν προσθέτω ένα νέο θέμα ή απαντάτε σε ένα νήμα ή να διαγράψω ένα δημοσίευμα που μου ανακατευθύνει σε μια κενή σελίδα ... (Internet Explorer δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα) Οποιεσδήποτε ιδέες ...

εδώ είναι. htaccess μου

# Σχόλιο την ακόλουθη γραμμή (προσθήκη «#» στην αρχή)
    # Για να απενεργοποιήσετε λειτουργίες mod_rewrite.
    # Σημείωση: θα πρέπει ακόμα να απενεργοποιήσετε το hack στο
    # Τον πίνακα ελέγχου vBSEO να σταματήσει url ξαναγράφει.
    Στις RewriteEngine

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..; Txt) (\\ gz)); $ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

# VBET Αρχίστε

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php; vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / forum / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php; vbet_lang = $ 1 & ανακατεύθυνση = / forum / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((αρχείο /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | εικόνες) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET End

# VBSEO
    # Ορισμένοι διακομιστές απαιτεί η οδηγία RewriteBase να
    # Ενεργοποιημένη (αφαίρεση «#» στην αρχή για να ενεργοποιήσετε)
    # Σημείωση: όταν ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να συμπεριλάβετε τη διαδρομή
    # Για να ρίζα φάκελο σας vB (δηλαδή RewriteBase / forums /)
    # RewriteBase /

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((αρχείο /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | εικόνες) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Πρώτη παρακαλώ ενημερώστε την τελευταία έκδοση (δεν είναι vBET 3.3.5, αλλά θα γίνει άλλη έκδοση σήμερα / tommorow με μικρές διορθώσεις σφαλμάτων, ώστε δεν είναι επείγον, τότε παρακαλούμε να περιμένετε για 3.3.6 nad ενημέρωση τότε) και επιβεβαιώστε δεν συμβαίνει ακόμα - Αν ναι τότε Kamil θα σας ρωτήσω για περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί δεν είμαστε σε θέση να το αναπαραγάγει στο φόρουμ μας (αν μπορείτε να παρακαλούμε να σημειώσετε μας πώς να το κάνουμε αυτό ακριβώς).

Μπορείτε επίσης να dissable vBET για μια στιγμή και να ελέγξει το θέμα δεν υπάρχει ακόμη για να βεβαιωθείτε ότι έχει σχέση με vBET. Αν το θέμα θα εξακολουθούν να υπάρχουν με ειδικές ανάγκες vBET, τότε isse είναι κάπου αλλού - μπορείτε να το ελέγξετε από την προσωρινή άλλα dissabling mods ένα προς ένα και να δούμε πότε το θέμα εξαφανιστεί.

Htaccess σας φαίνεται OK.

Νέο μέλος

Η ενημέρωση δεν το φτιάξω .. I VBET άτομα με ειδικές ανάγκες και το πρόβλημα ήταν ακόμα εκεί .. Φαίνεται να είναι η chages ότι η VBET οδηγίες λένε να κάνει με τα αρχεία vBSEO. Τους undid και το πρόβλημα πήγε μακριά .. Απ τους έκανε και ήρθε πίσω .. Με ή χωρίς τους VBET ενεργοποιημένη .. Είμαι με τη χρήση vBSEO 3.5.1 PL1

Εντάξει έτσι - αυτό είναι πολύ σημαντικές πληροφορίες για μας - που δοκιμάσαμε vBET σε vBSEO 3.5.1 δεν vBSEO 3.5.1 PL 1. Kamil θα γίνουν οι δοκιμές για να δούμε είμαστε σε θέση να αναπαραγάγετε το ζήτημα. Αν ναι, θα το λύσουμε και να σας δώσει γρήγορη λύση, πριν από νέα έκδοση θα έρθει. Σε περίπτωση που δεν θα σας ζητήσει την πρόσβαση σε φόρουμ σας να είναι σε θέση να ελέγχουν και να λύσει το εκεί.

Νέο μέλος

Εντάξει .. επιτρέψτε μου να ξέρω ...

Έχω αναιρεθούν οι αλλαγές στα αρχεία vBSEO και τα πάντα φαίνεται να λειτουργεί πρόστιμο **********

Νέο μέλος

Φανταστικό ... Σας ευχαριστώ .. Εσείς έχετε μεγάλη υποστήριξη!

Δεδομένου ότι η αναβάθμιση σε 3.3.6 έχω κρατήσει για να πάρει αυτές τις ίδιες λευκές σελίδες. Συμβαίνει τυχαία. Ωστόσο, όταν απενεργοποιήσετε VBET αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Παρακαλείστε να ενημερώσετε!

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Το έλεγξα με vBSEO 3.5.1 έκδοση PL1 του φόρουμ για το τεστ μας και εγώ αναπαράγει το λοξοτομεί. Θα γράψω γι 'αυτό να Michał.

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Γεια σας,

Τώρα κύριο φόρουμ μας εργάζεται πάνω σε αυτό το τελευταίο vBSEO 3.5.1 PL1. Λοξοτομώ το εύρημα αυτό το θέμα, γι 'αυτό παρακαλώ:
    1. μπορείτε να αναπαράγετε το στο κύριο φόρουμ μας; Παρακαλούμε προσπαθήστε να βρείτε αυτό το ζήτημα σε αυτό το forum και επικόλληση εδώ τα αποτελέσματα.
    2. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό το θέμα παρακαλώ PM να μου το φόρουμ admincp σας, FTP και vBSEO λεπτομέρειες cp και θα βρω αυτό το θέμα και να το διορθώσουμε στο φόρουμ σας.

Χάρη.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί