Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 14

Thread: Es post jaunu pavedienu vai atbildēt uz pavedienu vai dzēst pēc tā novirza man tukšu lapu ...

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    9

Default Es post jaunu pavedienu vai atbildēt uz pavedienu vai dzēst pēc tā novirza man tukšu lapu ...

kad es post jaunu tēmu vai atbildi uz pavedienu vai dzēst pēc tā novirza man tukšu lapu ... (Internet Explorer nevar parādīt tīmekļa lapu) Jebkuras idejas ...

šeit ir mana. htaccess

# Comment šādu rindu (pievienot "#" sākumā)
    #, Lai izslēgtu mod_rewrite funkcijas.
    # Lūdzu, ņemiet vērā: jums joprojām ir nepieciešams atslēgt kapāt ar
    # VBSEO vadības panelī, lai pārtrauktu url pārraksta.
    RewriteEngine On

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

# VBET Sākt

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / forum / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? $ 1 & novirzīts = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((arhīva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | clientscript | cpstyles | attēli) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET Beigas

# VBSEO
    # Daži serveri prasīt Rewritebase direktīvu, kas
    # Iespējots (noņemt '#' sākumā, lai aktivizētu)
    # Lūdzu, ņemiet vērā: ja iespējota, jāietver ceļš
    #, Lai jūsu saknes vB mapi (ti RewriteBase / forums /)
    # RewriteBase /

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((arhīva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | clientscript | cpstyles | attēli) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Vispirms, lūdzu atjaunojiet pēdējais laidiens (tas ir vBET 3.3.5, bet mēs to darījis citu presei šodien / tommorow ar mazu kļūdu labojumi, lai tas nav steidzami, tad, lūdzu gaidiet, 3.3.6 nad update pēc tam), un apstiprina, tas joprojām notiek - ja jā, tad Kamil lūgs jums par sīkāku informāciju, jo mēs nevaram atveidot uz mūsu forumu (ja jūs varat, lūdzu, ņemiet vērā, mums, kā to darīt tieši).

Jūs varat arī dissable vBET brīdi un pārbauda, tas jautājums joprojām pastāv, lai pārliecinātos, ka tas ir saistīts ar vBET. Ja jautājums tiks vēl joprojām pastāv vBET invaliditātes īpatsvars, tad isse ir kaut kur citur - jūs varat pārbaudīt to, ko pagaidu dissabling citu mods pa vienam, un izskatās, kad jautājums izzūd.

Jūsu htaccess izskatās OK.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    9

Atjaunināšana nav salabot .. Es invalīdiem VBET un problēma joprojām bija tur .. Šķiet, ka ir chages ka VBET instrukcijas saka darīt, lai VBSEO failus. Es undid viņiem un problēmu aizgāja .. Re darīja tiem, un tas atnāca atpakaļ .. Ar vai ar izklāstīti VBET ļāva .. Es lietoju VBSEO 3.5.1 PL1

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK - šis ir ļoti svarīgs informācijas mums - mēs testē vBET par vBSEO 3.5.1 nav vBSEO 3.5.1 PL 1. Kamil tiks veikti testi, lai redzētu, vai mēs spējam atkārtot jautājumu. Ja jā mēs atrisināsim to un sniegt jums ātru labojumu, pirms jaunā izlaišanas nāks. Ja ne mēs jums lūgsim, lai piekļūtu jūsu forumā, lai varētu pārbaudīt un atrisināt to tur.

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    9

OK .. let me know ...

Man ir novērstas izmaiņas VBSEO failus un viss, šķiet, ir darba naudas sodu **********

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Jauniņais
    Pievienošanās datums
    Dec 2009
    Atbildes
    9

Awesome ... Paldies .. Jūs guys ir lielu atbalstu!

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Tā jaunināšanu uz 3.3.6 es turpinu uz iegūt šīs pašas baltas lapas. Tas notiek nejauši. Taču, kad es atslēgt VBET tas nenotiek vispār. Lūdzu padomu!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

I pārbauda to 3.5.1 vBSEO PL1 versiju par mūsu testu forumā, un es aprunāt reproducēt. Es rakstīt par to, lai Michał.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Hello,

Tagad mūsu galvenais forums strādā par šo jaunāko 3.5.1 vBSEO PL1. Es aprunāt atrast šo jautājumu, tāpēc, lūdzu:
    1. Jūs varat atveidot uz mūsu galvenajiem forumā? lūdzu, mēģiniet atrast šo jautājumu par šo forumu un ielīmējiet šeit rezultātiem.
    2. Ja jūs aprunāt atrast šo jautājumu, lūdzu, PM man savu forumu AdminCP, FTP un vBSEO cp detaļas un es atrast šo problēmu un noteikt to par savu forumu.

Paldies.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi
  • Jūs nedrīkst rediģēt savas ziņas
  •