Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 3 του 3 FirstΠρώτα 123
Αποτελέσματα 21 να 26 του 26

Θέμα: Μετάφραση του τίτλου συντομεύθηκε σε vBadvanced (Πρόσφατες δημοσιεύσεις)

Δεν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες άλλες λύσεις; Θα ήθελα να DoItMyself, έτσι ώστε στο μέλλον θα ξέρω τι να κάνω, χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς για κάθε ενημέρωση.

Όπως είπα το μόνο που μπορώ να κάνω για να διορθώσετε το λάθος κλικ στο κουμπί Επεξεργασία (touch τίποτα) στη συνέχεια, αποθηκεύστε για να πάρει τον τίτλο λειτουργεί σωστά.

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Quote Αρχικό μήνυμα από mario06 View Post
    Θα ήθελα να διορθώσω μόνος μου, να μου δώσει μερικές επιλογές ώστε να μπορώ να προσπαθήσω, όταν κάνω κλικ να επεξεργαστείτε το νήμα (εγώ δεν αγγίζουν τίποτα) στη συνέχεια, πατήστε αποθηκεύσετε όλα λειτουργούν σωστά υπό την έννοια ότι δείχνει δεξιά.
    Αν κατάλαβα καλά - όταν ο τίτλος έχει σπάσει και σας έκανε να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε χωρίς να αλλάξει τίποτα, τότε είναι διορθωθεί; Και πώς να αναζητά νέες νήμα - είναι είναι σπασμένο ή OK;

Επίσης - Είμαι ακόμα σε αναμονή για τις λεπτομέρειες της πρόσβασης να είναι σε θέση να λύσει αυτό το ζήτημα. Αυτή τη στιγμή που κρατάτε τον εαυτό σας. Παρακαλούμε τα στοιχεία εισόδου μμ έτσι θα είμαστε σε θέση να επιλύσει το ζήτημα και κλείστε το.

Quote Αρχικό μήνυμα από mario06 View Post
    Δεν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες άλλες λύσεις; Θα ήθελα να DoItMyself, έτσι ώστε στο μέλλον θα ξέρω τι να κάνω, χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς για κάθε ενημέρωση.

Όπως είπα το μόνο που μπορώ να κάνω για να διορθώσετε το λάθος κλικ στο κουμπί Επεξεργασία (touch τίποτα) στη συνέχεια, αποθηκεύστε για να πάρει τον τίτλο λειτουργεί σωστά.
    Για άλλη μια φορά - θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στο φόρουμ σας. Θα πρέπει πρώτα να βρούμε την αιτία του θέματος να είναι σε θέση να το διορθώσετε. Και εμείς θα αναζητήσουμε λύση, η οποία θα περιληφθεί στην επόμενη έκδοση - γι 'αυτό συμπληρώστε βρούμε λύση για τα οποία δεν θα απαιτούν αλλαγές σε κάθε ενημέρωση.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να σας δώσουμε DoItYourself λύση, γιατί δεν έχουμε λύση και είστε μαζί μας εκμετάλλευση για την εύρεση του. Αν θέλετε να έχετε λύσει - παρακαλώ να μας δώσει πρόσβαση. Αν είστε ενήμεροι για θέματα ασφαλείας, τότε παρακαλούμε να προβούν σε προσωρινή λογαριασμούς για μας, ή να αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης σε κάποια προσωρινή, ή να δημιουργήσετε παράδειγμα δοκιμή του φόρουμ σας αναπαράγονται με το θέμα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 10-08-10 στο 00:10. Λόγος: typo

Quote Αρχικό μήνυμα από vBET View Post
    Αν κατάλαβα καλά - όταν ο τίτλος έχει σπάσει και σας έκανε να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε χωρίς να αλλάξει τίποτα, τότε είναι διορθωθεί; Και πώς να αναζητά νέες νήμα - είναι είναι σπασμένο ή OK;

Επίσης - Είμαι ακόμα σε αναμονή για τις λεπτομέρειες της πρόσβασης να είναι σε θέση να λύσει αυτό το ζήτημα. Αυτή τη στιγμή που κρατάτε τον εαυτό σας. Παρακαλούμε τα στοιχεία εισόδου μμ έτσι θα είμαστε σε θέση να επιλύσει το ζήτημα και κλείστε το.

Για να την κάνουμε να λειτουργήσει.

1. Κάντε κλικ στην επιλογή επεξεργασία
    2. Καμία ενέργεια
    3. Απλά να αποθηκεύσετε
    = Έργα 100% που σημαίνει ότι τίποτα δεν είναι σπασμένο!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kamilkurczak? 19-08-10 στο 08:52.

Έτσι, ίσως είναι ήδη λυθεί και αυτό που βλέπετε είναι μόνο προσωρινά αποθηκευμένες κακό αποτέλεσμα από τις προηγούμενες εκδόσεις. Παρακαλώ πείτε πώς λειτουργεί για εντελώς νέο νήμα - τα αποτελέσματα είναι εντάξει τότε (χωρίς να κάνει αυτό το εικονικό βήμα επεξεργασία). Αν Εντάξει τότε νομίζω ότι το ζήτημα δεν υφίσταται πλέον και μπορούμε να κλείσουμε αυτό το θέμα

vBulletin Επιχειρήσεις Μεταφραστής (vBET) Προσωπικό

Καμία απάντηση - έτσι καταλαβαίνω ότι έχει λυθεί. Αν όχι παρακαλώ γράψτε εδώ και θα ανοίξει ξανά αυτό το νήμα.

Σελίδα 3 του 3 FirstΠρώτα 123

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί