Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Страница 3 на 3 FirstПрво 123
Резултати 21 да 26 на 26

Тема: Наслов превод скрати во vBadvanced (последните теми)

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Не може да ми дадеш некои други решенија? Би сакал да DoItMyself, така што во иднина ќе знам што да правам без пречеше секој на секој ажурирање.

Како што реков сите треба да направите за да се поправи грешката е да кликнете Измени (допир ништо) потоа да го снимите за да се добие насловот работи правилно.

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од mario06 View Post
    Би сакал да го поправам јас, дај ми некои опции за да можам да се обиде, кога ќе кликнете уреди тема (јас не допирајте ништо) и потоа притиснете го спаси се работи парична казна што значи дека покажува право.
    Ако се разбере правилно - кога насловот е скршен и сте го направиле измениш и зачуваш без да се менува нешто, тогаш тоа е исправена? И како изгледа тоа за нова тема - е е скршен или ред?

Исто така - јас сум уште чекаат за пристап детали за да може да се реши ова прашање. Во овој момент ќе се одржи себе. Ве молиме PM пристап детали, така ќе бидеме во можност да го решат прашањето и затворете го.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Quote Напишано од mario06 View Post
    Не може да ми дадеш некои други решенија? Би сакал да DoItMyself, така што во иднина ќе знам што да правам без пречеше секој на секој ажурирање.

Како што реков сите треба да направите за да се поправи грешката е да кликнете Измени (допир ништо) потоа да го снимите за да се добие насловот работи правилно.
    Уште еднаш - ние им треба пристап до вашиот форум. Ние треба прво да се најде причина за ова прашање да биде во можност да го поправам. И ние ќе го разгледаме за решение кое ќе бидат вклучени во следното издание - така ја надополнуваме најде за решение кое нема да бара никакви промени во секоја ажурирање.

Во овој момент не можеме да ви даде DoItYourself решение, затоа што немаат решение и ќе се држи ни за пронаоѓање на тоа. Ако сакате да го имаат решено - Ве молиме да ни даде пристап. Ако сте свесни за безбедносните прашања, тогаш Ве молиме да се направи привремена сметки за нас, или промена на лозинки на некои привремени, или создади тест пример за твојата форумска со репродуцира прашање.
    Последен пат изменето од vBET; 10-08-10 на 00:10. Причина: печатна грешка

Сениор
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    142

Quote Напишано од vBET View Post
    Ако се разбере правилно - кога насловот е скршен и сте го направиле измениш и зачуваш без да се менува нешто, тогаш тоа е исправена? И како изгледа тоа за нова тема - е е скршен или ред?

Исто така - јас сум уште чекаат за пристап детали за да може да се реши ова прашање. Во овој момент ќе се одржи себе. Ве молиме PM пристап детали, така ќе бидеме во можност да го решат прашањето и затворете го.

За да го направите да работи.

1. Кликнете уреди
    2. Дали ништо
    3. Само спаси
    = Работи 100% што значи дека ништо не е скршено!
    Последен пат изменето од kamilkurczak; 19-08-10 на 08:52.

Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Па можеби е веќе решен, а она што го гледате е само кеширани лош резултат од претходните верзии. Ве молиме кажете како се работи за сосема нова тема - се резултатите се во ред тогаш (без да се прави оваа кукла Измени чекор). Ако ред тогаш мислам дека ова прашање не постои и можеме да го затвори ова прашање

vBulletin претпријатија Преведувач (vBET) Персоналот
    Зачленет
    Мај 2010 година
    Мислења
    1,000

нема одговор - па јас ги разбирам дека е решен. Ако не пишете тука и јас ќе се отвори оваа тема повторно.

Страница 3 на 3 FirstПрво 123

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања
  • Можете може да не ги уредувате своите мислења
  •