Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 3 A 3 FirstElső 123
Eredmények 21 a 26 A 26

Téma: Cím fordítás rövidre az vBadvanced (újabb témákat)

Senior tag

Nem tudsz adni nekem valami más megoldás? Szeretném DoItMyself, hogy a jövőben fogom tudni mit kell tenni, nem törődve senki minden frissítést.

Mint mondtam minden, amit meg kell tennie, hogy kijavítani a hibát, hogy kattintson szerkesztés (érintőképernyő semmi), majd mentse, hogy a cím működik.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: mario06 View Post
    Szeretném kijavítani magamat, adjon nekem valami lehetőség, hogy én is kipróbálni, amikor kattintson szerkesztés téma (I ne érjen semmit), majd nyomja meg a menteni minden rendben jelenti, hogy ez azt mutatja, igaza van.
    Ha jól értem - a cím hibás, és készített szerkesztését és mentését nem változott semmit, akkor korrigálni? És hogyan néz ki az új téma - a sérült vagy az OK?

Is - Még mindig várja a hozzáférési adatait ahhoz, hogy megoldja ezt a problémát. Ebben a pillanatban tartod magad. Kérjük PM hozzáférési adatait, így képesek leszünk megoldani a problémát, és zárja be.

Quote Eredetileg írta: mario06 View Post
    Nem tudsz adni nekem valami más megoldás? Szeretném DoItMyself, hogy a jövőben fogom tudni mit kell tenni, nem törődve senki minden frissítést.

Mint mondtam minden, amit meg kell tennie, hogy kijavítani a hibát, hogy kattintson szerkesztés (érintőképernyő semmi), majd mentse, hogy a cím működik.
    Még egyszer - mi kell a hozzáférést a fórum. Meg kell először megtalálni az okát a kérdés, hogy képes legyen javítani. És mi fog keresni megoldást, amely része lesz a következő kibocsátás - így töltse meg a megoldást, amely nem igényel változtatásokat a minden frissítés.

Ebben a pillanatban nem tudunk adni DoItYourself megoldást, mert nincs megoldás, és akkor tart minket találjanak. Ha azt szeretnénk, hogy ez megoldható - kérjük, adja meg hozzáférést. Ha tisztában vannak a biztonsági kérdésekről, akkor kérjük, hogy az ideiglenes számlák nekünk, vagy módosítani a jelszavakat valamilyen átmeneti, vagy létrehozhat teszt példány a fórum reprodukálni kérdés.
    Utoljára szerkesztette vBET; 10-08-10 -on 00:10. Indok: sajtóhiba

Senior tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Ha jól értem - a cím hibás, és készített szerkesztését és mentését nem változott semmit, akkor korrigálni? És hogyan néz ki az új téma - a sérült vagy az OK?

Is - Még mindig várja a hozzáférési adatait ahhoz, hogy megoldja ezt a problémát. Ebben a pillanatban tartod magad. Kérjük PM hozzáférési adatait, így képesek leszünk megoldani a problémát, és zárja be.

Annak érdekében, hogy a munka.

1. Kattintson a Szerkesztés gombra
    2. Minden marad a régiben
    3. Csak menteni
    = Works 100% azt jelenti, hogy semmi sem sérült!
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 19-08-10 -on 08:52.

Tehát lehet, hogy már megoldódott, és mit látsz csak cache rossz eredmény a korábbi verziókat. Kérem, mondja, hogyan működik a teljesen új téma - az eredmények rendben vannak, akkor (anélkül, hogy ez a dummy szerkesztés lépés). Ha OK, akkor úgy gondolom, hogy a kérdés már nem létezik, és mi is közel ezt a kérdést

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

nincs válasz - úgy értem, hogy megoldódott. Ha nem, kérjük írja ide, és én nyílik meg ez a téma újra.

Oldal 3 A 3 FirstElső 123

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •